AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.


Luxusní Range Rover Evoque v novém „žlutém kabátě“

Značka Land Rover připravila novinku v podobě speciální edice Range Rover Evoque „Sicilian Yellow Edition“.

Pro zákazníky v České republice a v Rakousku je připraveno 30 kusů této limitované edice. Zákazníci mají na výběr ze dvou barevných kombinací. Vybírat lze z kombinace „Sicilian Yellow“ se „Santorini Black“ jako kontrastní barvou na střeše, nebo naopak s lakováním v barvě „Santorini Black“ a „Sicilian Yellow“ na střeše a vnějších zrcátkách. Žlutou barvu z limitované edice mají i stehy sedadel, středová konzole, čalounění dveří, přístrojová deska, kterou vede napříč dekorační lišta.

Značka Land Rover si pro svoje zákazníky připravila ještě další překvapení v podobě edice „Black Pack“ pro všechny vozy RR Evoque ve verzi Dynamic. Ta nabízí 20palcová litá černá kola, ozdobnou koncovku výfuku, nápisy Range Rover, světlomety a mlhovky ve stejné barvě. Příplatek za edici „Black Pack“ se pohybuje kolem 82 933 Kč.

Range Rover Evoque „Yellow Edition“ má ve své nabídce několik motorů s pohonem všech kol. K dispozici je turbodiesel 2,2 l s výkonem 140 kW (190 koní), který může být kombinován se šestistupňovou mechanickou nebo samočinnou převodovkou. Další možností je přeplňovaný zážehový motor 2,0 l s výkonem 177 kW (240 koní) a šestistupňovou samočinnou převodovkou.

Range Rover Evoque „Yellow Edition“ je dostupný u všech autorizovaných partnerů značky Land Rover. Range Rover Evoque si v posledních 18 měsících zakoupilo více než 160 000 zákazníků po celém světě, a stal se tak nejprodávanějším modelem značky.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
Interaction s.r.o.