AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.


Toyota má nového prodejce v Karlových Varech

Společnost AUTO EDER slavnostně otevřela v Karlových Varech nové prodejní a servisní prostory značky Toyota.

Autorizovaný partner značky Toyota, společnost AUTO EDER s.r.o. slavnostně otevřela minulý týden nové prodejní a servisní prostory v Karlových Varech. Zákazníci značky Toyota z tohoto regionu tak mohou využívat zcela nové prostory splňující nejvyšší úroveň prodejních a servisních standardů japonské automobilky.

Nový autosalon AUTO EDER se nachází v Karlových Varech v ulici Chebská na pozemku o velikosti 10 000 m2 a je třikrát větší, než byly dosavadní pronajaté prostory v ulici Sokolovská. Jen podlahová plocha činí 1500 m2.

V prodejní části je možné v současnosti vystavit osm nových vozů. Součástí nového showroomu je samozřejmě také zóna pro čekající zákazníky na servis s možností občerstvení a využití internetu.

Špičkově je vybaven také aktivní příjem na servis, jehož součástí je mimo jiné kompletní diagnostika podvozku, test vůlí, brzd a tlumičů, měření emisí i rychlo-měření geometrie (Quick Check) trvající odborně proškolenému personálu pouhou 1 minutu. Prostorný autoservis disponuje devíti zvedáky a 10 servisními místy. Součástí provozovny je také sklad pneumatik, myčka kol a karosárna. Mytí vozů je prováděno výhradně ručně. Samozřejmostí je rovněž moderní sklad materiálu, který disponuje téměř u většiny náhradních dílů Toyota jejich dodávkou do 24 hodin.

Nový autosalon AUTO EDER splňuje, po vzoru několika zcela nových evropských prodejně-servisních center Toyota, navíc i přísné ekologické nároky. „Jde v podstatě o jakousi pasivní stavbu. Využíváme dvě tepelná čerpadla a systém rekuperace vzduchu, osvětlení je řešeno úspornými či diodovými zdroji,“ řekl ředitel společnosti Jan Eder.

Venkovní zpevněné plochy činí 3500 m2, obsahují parkoviště, zázemí a plochu pro prodej ojetých vozů. Zákazníci zde získávají navíc možnost výkupu jejich současného vozu či pořízení prověřeného ojetého vozu značky Toyota v rámci programu Toyota Certifikováno.

Další zajímavostí nově otevřeného objektu je také nová dobíjecí stanice pro elektromobily a hybridní modely s technologií Plug-in od firmy Schneider Electric. V jeden okamžik lze na ni nabíjet dva automobily. „Jsme prvním autorizovaným dealerem Toyota v Česku, který má dobíjecí stanici,“ zmínil Jan Eder. V rámci modelové palety Toyota je už nyní využitelná pro model Prius Plug-in.

Zcela nové prodejní a servisní prostory společnosti AUTO EDER s.r.o byly slavnostně otevřeny ředitelem společnosti panem Janem Ederem a prezidentem společnosti Toyota Motor Czech, panem Tsutomu Otsubo. Večerem provázel herec a moderátor Roman Vojtek a k velmi příjemné atmosféře slavnostního otevření rozhodně přispělo také pěvecké vystoupení Ladislava Kerndla s dcerou Terezou a efekty bohatě ozdobený večerní ohňostroj.

Společnost Auto Eder působí na trhu od roku 2009, avšak Jan Eder má se značkou Toyota 17leté zkušenosti z jiných dealerství. V roce 2012 firma prodala kolem 200 nových a 100 ojetých automobilů. „V roce 2013 bychom chtěli zvýšit prodeje o 10 %. Díky nové provozovně očekáváme do dalších let celkový růst prodeje aut, zájmu o servis a především pak o hybridní vozy,“ uzavřel Jan Eder. Firma zaměstnává 20 lidí.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika