AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein


Citroën DS3 Cabrio zná své ceny pro český trh

Vůz Citroën DS3 Cabrio bude uveden na český trh koncem dubna, již dnes však zná své ceny! Vůz se stahovatelnou střechou, pěti plnohodnotnými místy a největším zavazadelníkem ve své kategorii pořídíte od 448 900 Kč.

Od základní výbavy je samozřejmostí ESP+ ASR, tempomat, zadní parkovací asistent a přední mlhové světlomety. Nechybí ani rádio s přehrávačem CD/MP3. Nabízeny budou čtyři motorizace a to 1.2 VTi 82, 1.6 VTi 120, 1.6 THP 155 a 1.6 e-HDi 90 BMP6 Airdream ve třech úrovních výbavy, typických pro řadu DS: Design, Style a Sport.

Citroën DS3 Cabrio je skutečná DS3 se všemi přednostmi, které stojí za jeho úspěchem. Je to výrazný styl, elegance do nejmenších detailů a skvělé pocity z řízení okamžitě po startu. Citroën DS3 Cabrio znamená rovněž moderní technické řešení, zvyšující jeho jedinečný charakter a nijak nezhoršující jízdní stabilitu původní DS3. Plátěná stahovací střecha obohatila širokou škálu osobních úprav na míru o tři barvy plátna: černou, modrou Infini a Monogramme DS. Citroën DS3 Cabrio podědilo i sofistikovanost řady DS: nabízí inovativní zadní světla s 3D efektem a zcela nový způsob otevírání horní části víka zavazadlového prostoru.

Citroën DS3 Cabrio nabízí trumfy, které ostatní vozy tohoto segmentu běžně nenabízejí, a do světa kabrioletů vnáší moderního ducha:

  • střechu lze elektricky ovládat do 120 km/h
  • jediný plnohodnotný pětimístný vůz segmentu
  • největší zavazadlový prostor ve své kategorii

Nové DS3 Cabrio již získalo téměř 1700 objednávek a odstartovalo tak na plný plyn. Kabriolet DS3 Cabrio se tak zařadil po bok modelu DS3, kterého se ve světě prodalo již více než 200 000 kusů.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
BMW Group Česká republika
Standox