AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint
Siems & Klein

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Autoshow Praha začíná již dnes!

Autoshow Praha začíná již dnes!

Chcete vědět, co se ukrývá v showroomech všech automobilek, které mají na českém trhu zastoupení? Pak vám nezbývá nic jiného, než se do neděle zastavit v pražských Holešovicích.

Pokud s velkou netrpělivostí čekáte na nedělní závod formule 1 a startu v 18.00 hodin večer se prakticky nemůžete dočkat, máme pro vás tip na ukrácení nudy. Dnes byla totiž s velkou slávou zahájen další ročník Autoshow Praha. Ten si pro letošní rok připravil řadu doprovodných programů, nicméně to hlavní zůstává: rozsáhlá přehlídka dvou i čtyřkolových klenotů, které jsou v současné době (nebo se již velmi brzy dostanou na showroomy) k mání.

Chybět tak nebudou tyto značky: AMG, Artega, Alfa Romeo, Aston Martin, Bentley, BMW, Brilance, Cadillac, Corvette, Citroën, Chrysler, Jeep, Fiat, Ford, GAZ, Jaguar, Hummer, Hyundai, Dodge, Kaipan, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Mini, Nissan, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Mosler, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Spyker, Subaru, Sužuji, Škoda, Volvo, Volkswagen a Wiesmann.

Samozřejmostí je i přítomnost závodních klenotů (jak monopostů F1, tak třeba i speciálů z DTM), stejně jako bude Autoshow již tradičně doprovázet tuningový sraz. Organizátoři rovněž doporučují návštěvníkům, aby sebou vzali i své ratolesti, na dětském hřišti totiž mohou získat svůj vlastní dětský řidičský průkaz.

Autoshow Praha se koná v termínu od 18. do 21. října, každý den vždy od 9.30 do 18.00 hod, v neděli pak jen do 17.00 hod (to aby jste ten závod F1 skutečně stihli). Vstupné činí 120 korun, rodina pak dá za vstupné pro všechny pouhých 200 Kč. Veškeré další informace se dozvíte na webové stránce www.autoshowpra­ha.cz.

Autor: P2P

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
BMW Group Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
Standox
Mitsubishi Motors Česká republika