AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Citroën připravuje nové MPV

Citroën připravuje nové MPV

Pro Citroën znamenaly vozy Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso a C3 Picasso skutečnou success story, díky níž se značka prosadila jako jeden z lídrů v segmentu kompaktních MPV.

Od roku 1999 značka prodala téměř 3 miliony vozů s tímto podpisem. Dnes Citroën vstupuje v rámci této dynamiky do nové etapy a představuje svůj koncept Citroën Technospace, předznamenávající budoucí kompaktní MPV, které bude na trh uvedeno ve druhém pololetí roku 2013.

Tento důkaz Kreativní technologie značky Citroën znamená změnu éry:

  • Úroveň emisí CO2 rekordních 98 g/km, čehož dosáhne díky nové modulární platformě EMP2 (Efficient Modular Platform 2), v níž se spojuje výkonná architektura a optimalizovaná hmotnost.
  • Celá řada technologií přispívajících k pohodě při řízení, jako je 100% dotykové rozhraní s 12" panoramatickým displejem s vysokým rozlišením.
  • Zcela nové rozměry, v nichž se snoubí kompaktnost (délka: 443 cm / šířka: 183 cm / výška: 161 cm), příkladná prostornost a rekordní objem zavazadlového prostoru (537 litrů VDA).
  • Výrazný a expresivní design s dynamickými liniemi a technologickými světlomety, které doplňují zadní světla s 3D efektem, které se inspirovaly u předchozích koncepčních vozů značky.

Koncept Citroën Technospace bude představen na nadcházejícím Ženevském autosalonu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
BOSCH
Siems & Klein
BMW Group Česká republika