AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz


Pojištění vozidel – od října jinak. A výhodněji

Od října se mění sazby povinného ručení, havarijního pojištění a na trh přichází úplně nové služby. Na co se tedy od začátku podzimního kvartálu můžeme těšit?

Když se starší vůz stává výhodou

V portfoliu společnosti Allianz se od října objevuje zcela nový produkt, který udělá radost zejména majitelům ne zrovna nejnovějších vozů. Ke kterékoliv variantě povinného ručení si teď řidiči mohou sjednat připojištění, které v určitých ohledech nahrazuje havarijní pojistku.

Pokud hodnota vašeho vozu nepřesahuje částku 100 000 korun, i k nejlevnějšímu pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla teď za „pár stovek“ ročně získáte ochranu proti odcizení.

Tím ale výčet výhod zdaleka nekončí. V případě, že nastane pojistná událost, neplatí pojištěnec žádnou spoluúčast. Navíc se pojištění nevztahuje jen na území České republiky, ale i téměř všechny Evropské státy. V ceně připojištění je navíc mimo jiné i zapůjčení náhradního vozidla až po dobu 30 dnů.

Novinky – výrazně vyšší maximální plnění nebo výhodnější spoluúčast

Není možné, aby částky týkající havarijního pojištění a povinného ručení zůstávaly pořád stejné. Jak v případě spoluúčasti, tak i pojistného plnění. Pojišťovna Allianz přehodnotila limit na způsobené škody na zdraví a majetku a díky tomu nové klienty s pojištěním Exkluziv kryje o 50 % vyšší částka než doposud – 150 milionů korun.

Stejně nazvaný produkt, ovšem v kategorii havarijního pojištění, se také obohatil o jednu výraznou novinku, a sice fixní spoluúčast. Obnosy 1000, 5000 a 10 000 Kč nahrazují percentuální podíl na vynaložené částce a pojištěnec tak může ušetřit markantní obnos.

Od 1. října letošního roku můžete navíc povinné ručení získat s bonusem za bezeškodní průběh a mimořádnou slevou o 66 % levněji. 15% slevu můžete od téhož dne uplatnit i na havarijní pojištění. Výhodnější podmínky pro uzavření vám zajistí i další produkty pojišťovny Allianz.

Více informací na www.allianz.cz

Autor: Inzerce

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Toplac s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.