AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Interaction s.r.o.


Ve Francii se vyrobilo již 200 000 vozů Citroën DS3

Výrobní linku ve francouzském městě Poissy opustil již 200 000. vůz Citroën DS3. Už jen toto číslo ilustruje úspěch modelu, jehož výroba začala v březnu 2010.

Na tomto úspěchu se podílí i jeho prodej v Brazílii a v Číně, který byl spuštěn v tomto roce. V roce 2013 bude dále na trh uveden model Citroën DS3 Cabrio. Prvorozený člen řady DS bude s tímto novým tvarem opět o něco svůdnější.

Březen 2010: Citroën uvedl na trh nový model, Citroën DS3. Značka tak zahájila prodej řady DS, která představuje nový přístup k vozům kategorie Premium určeným pro zákazníky hledající výrazný styl, architekturu, silné pocity a vysokou míru elegance. Krédem Citroënu DS3 je možnost úpravy exteriéru (střecha, karoserie, zpětná zrcátka, kola, atd.) i interiéru (lišta palubní desky, hlavice řadicí páky, čalounění) na míru podle vkusu každého jednotlivého zákazníka.

Ve francouzské továrně v Poissy (departement Yvelines), kde se model vyrábí pro trhy celého světa, byl dnes vyroben 200 000. Citroën DS3 ve verzi Sport Chic THP 155 určený pro zákazníky ve Španělsku. Zaměstnanci továrny v Poissy jsou ve svých profesích odborníci, do každé fáze výroby dávají to nejlepší ze svého know how a svou každodenní prací přispívají ke kvalitě a úspěchu Citroënu DS3. Na tento úspěch jsou tedy patřičně hrdí.

PODROBNĚJŠÍ INFROMACE O CITROËNU DS3…

  • vyrábí se ve francouzské továrně v Poissy (departement Yvelines)
  • již bylo vyrobeno 200 000 Citroënů DS3, v rámci téměř 300 000 vozů DS (celá řada DS)
  • prodej v Evropě zahájen v březnu 2010, v Rusku v roce 2010, v Argentině v roce 2011, v Brazílii v 1. pololetí roku 2012 a v Číně ve 2. pololetí roku 2012
  • 195 000 objednávek od zahájení prodeje
  • míra získání nových zákazníků: 70 % (rozsah G5 – 2011).
  • 1/3 zákazníků si objednává luxusní verzi výbavy
  • hlavní trumfy: úprava na míru včetně nabídky Ultra Prestige pro zákazníky, kteří touží po nejluxusnější možné verzi, Racing pro milovníky dynamických výkonů a verze se sklápěcí střechou DS3 Cabrio, která se na trh dostane na začátku roku 2013.
  • vůz, který dvakrát získal titul mistra světa v rally WRC: 2011 a 2012*
  • čeká se na oficiální zveřejnění výsledků ze strany FIA

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Toplac s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.