AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Interaction s.r.o.


Nová Optima Hybrid – první hybridní Kia v prodeji

Nová Optima Hybrid nabízí kombinaci optimálního výkonu a příznivé spotřeby, inovativní použití lithium-polymerových akumulátorových článků.

Nová Optima Hybrid je reprezentativním sedanem s odpovídajícími parametry, příznivou spotřebou paliva a nízkými emisemi. Nabízí velmi konkurenceschopnou cenu a záruku Kia na 7 let/150 000 km. Nyní přichází do prodeje také v České republice.

Nový model Optima Hybrid s dvoulitrovým motorem je vyráběn v Koreji exkluzivně pro evropský trh (pouze s levostranným řízením) a přináší nové průkopnické technologie, které se objeví v průběhu tohoto desetiletí v dalších sériově vyráběných modelech Kia v Evropě a po celém světě. Dvoulitrový model byl vyvinut na základě modelu Optima Hybrid s motorem 2,4 litru, který byl původně vytvořen především pro americký a asijský trh.

„Jsme potěšeni, že značka Kia je schopna jako první nabídnout benzinový hybrid v D segmentu,“ sděluje Milan Šámal, produktový manažer KIA MOTORS CZECH, a dodává: „Tento model je určen zákazníkům, kteří myslí na životní prostředí a zároveň se chtějí vymykat současné konfekci sedanů střední třídy.“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
BMW Group Česká republika
Standox
Auto Fit, spol. s r.o.