AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint
Auto Fit, spol. s r.o.


Volkswagen zahájil předprodej modelu up!

Volkswagen zahájil předprodej nového modelu Volkswagen up! na českém trhu. Novinka přináší do třídy malých vozů ve všech ohledech zcela nová měřítka.

Na výběr jsou dvoudveřové i čtyřdveřové verze ve třech stupních výbavy Take up!, Move up! a High up!. Vstupní model Take up! poháněný hospodárným motorem o objemu 1,0 litru s výkonem 44 kW (60 k) stojí pouhých 192 900 Kč.

„Volkswagen up!, který dobývá Evropu od října loňského roku a sbírá jedno ocenění za druhým, je konečně k dostání i u nás. Očekáváme, že většina zákazníků se rozhodne pro čtyřdveřovou verzi a velké očekávání vkládáme také do konstrukčně nové 5stupňové automatizované převodovky, proto přicházíme na trh až nyní s ucelenou nabídkou pro naše zákazníky. Volkswagen up! je perfektní malý vůz nejen do města – hravě zvládne i cesty na větší vzdálenosti. Sází na zcela novou moderní konstrukci, má v sobě DNA značky Volkswagen a je dokonalým ztělesněním lidového vozu, zejména díky dostupné ceně a nízkým provozním nákladům.“ říká Petr Janeba, vedoucí divize Volkswagen osobní vozy společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

Vstupní dvoudveřový model Take up! nabízený již za 192 900 Kč nabízí v sériové výbavě mimo jiné ABS, čelní a boční airbagy s ochranou hlavy pro cestující na předních sedadlech, elektromechanický posilovač řízení a výškově nastavitelný volant.

Nejprodávanější Move up! s cenou 202 900 Kč k tomu přidává ESP včetně brzdového asistentu, ASR, EBV a MSR, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektrické ovládání oken vpředu, výškově nastavitelné sedadlo řidiče a celou řadu dalších prvků.

Nejvyšší výbava High up! začíná na ceně 227 900 Kč, která zahrnuje například rádio RCD 215 s přehrávačem CD/MP3 a vstupem AUX-in, klimatizaci, vyhřívaná přední sedadla, kůží obšitý volant, hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy v kůži, elektricky nastavitelná vnější zpětná zrcátka, palubní počítač, mlhové světlomety a 15“ kola z lehké slitiny.

Bohatá výbava na přání umožňuje zákazníkům cenově výhodnou individualizaci vozidla podle vlastního vkusu a potřeb. Příplatek za čtyřdveřovou variantu činí 10 000 Kč, inovativní asistenční systém nouzového brzdění City přijde na 6200 Kč (9700 Kč pro Take up! včetně ESP) a přenosný navigační a informační systém „maps + more“ si mohou zákazníci pořídit za 6900 Kč. V rámci akční nabídky stojí za pozornost klimatizace za 5000 Kč pro Take up! a Move up! a komfortní paket za stejnou cenu pro Take up!.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
BMW Group Česká republika
BOSCH
Iveco Czech Republic, a.s.
Toplac s.r.o.