AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein
BusPoint


Nissan otevírá nové dealerství v Ústí nad Labem

Společnost AUTODÍLY ŠPINDLER právě zahajuje prodej vozidel Nissan v Ústí nad Labem.

Jedinečná Nissan strategie neustálého procesu zlepšování poskytovaných prodejních i poprodejních služeb a nastavení plánu růstu v následujících letech vede k dynamickému rozvoji dealerské sítě v roce 2012. Současný stav dealerské sítě v ČR není uspokojivý s ohledem na situaci v rámci Evropy, ani v porovnání s ostatními zeměmi v našem regionu, nebo konkurenčními značkami. Dealerství AUTODÍLY ŠPINDLER je letos už druhým článkem a Nissan v ČR celkem očekává 6 až 10 nových dealerství jen v tomto roce.

„A věříme, že tato ofenzíva jen tak neskončí\\\", říká Marian Mráz, Network Manager Nissan Sales CEE v ČR.

Společnost Autodíly Špindler holding a.s., se již nemalým významem zapsala do povědomí široké motoristické veřejnosti v rámci ústeckého kraje. Nyní přichází na trh s rozšířením svých služeb nejen o prodej automobilů Nissan, ale také servisní činnost a prodej náhradních dílů pro tuto značku. Výsledkem několikaletého úsilí od založení v roce 1991, se této společnosti postupně podařilo v regionu nabídnout svým zákazníkům širokou škálu služeb při prodeji a servisu nákladních i osobních vozidel.

„Pevně věříme, že špičková kvalita, originalita a výjimečný design vozů Nissan naše zákazníky přivede do našeho autosalonu v Ústí nad Labem, kde si budou moci modely Nissan nejen vyzkoušet ale i zakoupit\\\", říká předseda představenstva společnosti Václav Špindler.

„Značka Nissan je zárukou zaslouženého komfortu a bezpečí na cestách za prací i s vašimi nejbližšími. Těšíme se hlavně na nabídku oblíbených crossoverů Qashqai a Juke.\\\" dodává Václav Špindler.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.