AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.


Michal Čížek novým šéfem importéra SEAT

Divize SEAT společnosti Import VOLKSWAGEN Group má nového vedoucího: s účinností od 22. října jím byl jmenován Michal Čížek. Ve funkci střídá Petra Táborského, který ze společnosti odešel.

Devětatřicetiletý Michal Čížek působí u společnosti Import VOLKSWAGEN Group jedenáct let a prošel zde různými manažerskými pozicemi. Začínal jako vedoucí oblasti u značky Volkswagen osobní vozy, poté přešel do divize Audi, kde pracoval nejprve jako vedoucí oblasti a později byl jmenován vedoucím prodeje a zástupcem vedoucího divize.

Michal Čížek se netají cílem dále posílit pozici značky SEAT na českém trhu. Ta zde zaznamenala od začátku roku nárůst prodeje o 18 procent, což český trh řadí mezi nejúspěšnější země SEATu v Evropě. „Nastoupil jsem do velmi rychle jedoucí vlaku a mou ambicí je dodat mu ještě vyšší dynamiku,“ říká Michal Čížek.

Michal Čížek ukončil studia na Institutu pro průmyslový a finanční management. Ve volném čase se věnuje rodině a čas si najde i na koníčky, k nimž patří cyklistika a vše co souvisí s motorismem.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Auto Fit, spol. s r.o.
Standox
Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika