AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Audi Twin Cup: mistrovství světa v servisních službách

Na mistrovství sveta techniků a servisních poradců Audi ve Španelsku bojovalo o titul 59 týmu z 34 zemí. V mezinárodním finále zvítězil tým ze Švýcarska, tým z Porsche Plzeň se umístil na 2. místě v technické části a na 3. místě v servisní části.

Na závodním okruhu Circuito de Jerez by člověk normálně neočekával nic jiného než rychlá auta a burácející motory. Kdo však na španelský závodní okruh zavítal ve dnech 27. a 28. zárí 2010, ten zde potkal zcela odlišné šampióny. Ve finále Audi Twin Cupu tady změřily síly nejlepší týmy servisních a technických pracovníků společnosti AUDI AG z celého světa. Mistr světa vzešel z celkem 59 týmu z 34 zemí, včetně České republiky.

Úcastníci praktického finále Audi Twin Cupu meli za sebou přes půl roku náročných soutěží a důkladných příprav. Týmy prokázaly již v národních soutežích, že dokonale ovládají své řemeslo, neboť do finále v andaluském městě Jerez de la Frontera se dostalo jen 59 z 2740 týmů složených z více než 8000 účastníků.

„Prostřednictvím Audi Twin Cupu podporujeme kvalitu servisu a chování k zákazníkům. Neustále rostoucí počet účastníků ukazuje, že zaměstnanci v oblasti servisních služeb jsou vysoce motivovaní a angažovaní,“ zdůraznil Joachim Bähr, šéf pro strategii a rozvoj servisních služeb společnosti AUDI AG.

V Audi Twin Cupu musí účastníci osvědčit veškeré know-how z oblasti servisu. Až do nejmenšího detailu musí znát produkty Audi, aby dokázali maximálně rychle diagnostikovat a odstranit nastražené závady. Kromě odborných znalostí jde ovšem také o skutečně komplexní servis na úrovni, která odpovídá postavení prémiové značky. Přísnému hodnocení je proto podrobováno také chování pri osobním styku se zákazníkem. Nejlepší týmy se kvalifikují na základe samostatného hodnocení v technické cásti a v servisní cásti, jakož i v kombinovaném hodnocení „Twin“.

V letošním roce se na nejvyšší příčku prosadil tým švýcarské společnosti AMAG AG z Zürichu/Heer­bruggu.

Tým z Porsche Plzeň se umístil na 2. místě v technické části ve složení Roman Bažant, Jiří Čechura, Jan Marášek a na 3. míste v servisní části ve složení Miroslav Janota, Miroslav Jurina, Vladimír Molácek. „Druhým a třetím místem v jednotlivých kategoriích navázali šampinoni z Plzně na loňský úspěch svých kolegů z Českých Budějovic. Opakovaný úspěch v mezinárodním srovnání je potvrzením vysoké úrovně našich servisních techniků,“ řekl Roman Ludvík, Service Koordinator Audi v České republice.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
Toplac s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika