AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.


BMW řady 5 nejlepší manažerský vůz roku 2010

BMW řady 5 získalo vynikající ocenění a to 1. místo v kategorii Manažerský vůz ankety Firemní automobil roku 2010. První místo je o to cennější, že BMW řady 5 porazilo domácí Škodu Superb combi a Mercedes Benz E – kombi, který se umístil na 3. místě.

Anketa Firemní auto roku 2010 je součástí fleetových cen České republiky – ALD Automotive Fleet Awards 2010. Automobilky nominují dle svého uvážení své vozy do jedné ze tří kategorií: referentské automobily, manažerské automobily a lehké užitkové automobily.

Nominované vozy testuje a hodnotí stočlenná porota. Její zástupci jsou vybíráni z významných společností provozujících vozové parky různých velikostí. Vždy se jedná o manažery, kteří jsou přímo (fleet manažeři) či nepřímo (finanční a provozní ředitelé, nákupčí, facility management) se správou a provozem vozového parku spojeni.

Stočlenná porota hodnotí vozy na základě stobodového systému na dvou celodenních testovacích akcích, které se konají jako součást fleetových setkání Den s Fleetem na jaře a na podzim. Porotci mají na těchto akcích možnost se s vozy seznámit v rámci testovacích jízd, k orientaci jim slouží také „katalog“ nominovaných vozidel, který pořadatel, magazín FLEET firemní automobily, vydává na podporu ankety. Výsledná známka je bodovým průměrem odevzdaných hodnocení všech porotců. Výsledky byly vyhlášeny na slavnostním galavečeru v Praze dne 7. 10. 2010.

Fotografie ze slavnostního převzetí ceny (Martin Saitz, generální ředitel BMW Group Česká republika – druhý zprava, Veronika Jakubcová, Corporate Communication Manager, BMW Group Česká republika- třetí zprava)

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.
BMW Group Česká republika
Standox