AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Nissan představil oficiálně model Juke

Mladší bratři to opravdu umí roztočit… Potvrzuje to i představení dlouho očekávaného modelu Nissan Juke v České republice.

Více než 250 hostů mělo možnost se 22. září večer v pražském centru moderního umění MeetFactory seznámit s nejmenším crossoverem z řady Nissan. Současně bylo představeno i nové Murano s dieselový motorem.

Večer v znamení nových crossoverů poskytl hostům příležitost přesvědčit se na vlastní oči, proč je Nissan považovaný za lídra v tomto segmentu. Všechny crossovery Nissan posunuly svým designem i technickými řešeními hranice zažitých stereotypů. A právě originální design a nové technologie charakterizují i model Juke.

„Doufáme, že Juke naváže na úspěchy modelu Qashqai,\„ říká Petr Ouška, Country manager Nissanu v České republice „Už před oficiálním začátkem prodeje si našel své příznivce, což potvrzují počty předběžných objednávek v celé Evropě. Věříme, že očekávání svých zákazníků nezklame.\“

Nissan Juke Nissan Juke jako menší sourozenec úspěšného modelu Qashqai zaujme především odvážným designem, který spojuje dvě odlišné koncepce – SUV a sportovního kupé. Stejně tak originálním designem se vyznačuje i interiér, jehož typickým prvkem je středová konzole ve tvaru palivové nádrže motocyklu. Nissan Juke ale není jen stylový, je i praktický a pohodlný a doslova nabitý moderními technologiemi. Nabízí alternativu k tradičním malým hatchbackům a vnáší svěží vítr do segmentu malých vozidel.

Dodávky modelu Juke pro český trh byly v těchto dnech právě zahájeny, cena začíná na 369 000 Kč (verze Visia, 1,6 l, 4×2, 5MT).

Nissan Murano Diesel Nové Murano spojuje špičkový design, luxusní interiér a příjemnou jízdu. Vylepšený 2,5litrový dieselový motor nabízí přednosti vyrovnaného průběhu točivého momentu, tichého chodu a nízké spotřeby i tvorby emisí. Výrazně byla přepracovaná přední partie vozidla, která je nyní výraznější a má elegantnější a dynamičtější vzhled. Skutečně luxusní interiér navozuje pocit „business třídy\".

Murano s dieselovým motorem je již v prodeji a je možné je pořídit již od 995 000 Kč.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.