AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


AUTOBOND GROUP a.s. se rozšíří o Hyundai

Podpisem smlouvy o smlouvě budoucí mezi Hyundai Motor Czech s.r.o a AUTOBOND GROUP a.s. byl dokončen několikaměsíční proces výběru značek pro nově budované prodejní centrum na Koterovské ulici v Plzni.

Ve třech zbrusu nových autosalonech na celkové ploše více než 830 m2 se tak objeví značka Hyundai společně s již dříve etablovanými značkami Opel a Suzuki.

V portfoliu AUTOBOND GROUP a.s. tedy přibude Hyundai jako pátá značka k již obchodovaným značkám Kia, Suzuki, Opel a Chevrolet, přičemž na Koterovské ulici nalezne zázemí s nadstandardními 300 m2 prodejní plochy a servisní prostory plně odpovídající nejvyšším požadavkům zákazníků.

Otevření nového prodejního centra v Plzni v říjnu t.r. navýší prodeje AUTOBOND GROUP a.s. o cca 500 vozidel ročně, čímž se společnost přiblíží svým výkonem k prodeji 2.000 ks ročně a zařadí se tak v roce 2011 mezi desítku největších prodejců nových automobilů dovážených do ČR.

AUTOBOND GROUP a.s. vznikla v červnu 2006 a jejími zakladateli jsou tři právnické osoby podnikající dříve v oblasti obchodu s automobily. Je největším dealerem vozidel značek KIA a SUZUKI v České republice. Kromě výše uvedených jsou dalšími obchodovanými značkami OPEL a CHEVROLET. Svoje prodejní a poprodejní služby společnost nabízí v provozovnách, které jsou umístěny napříč teritoriem ČR počínaje Karlovými Vary přes Plzeň, Prahu až po Ostravu. V roce 2010 společnost plánuje celkový prodej 1.500 ks vozů všech značek, přičemž celkový obrat by měl dosáhnout více než 0,5 mld. Kč.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika