AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.


Nový člen představenstva Škoda

Novým členem představenstva značky Škoda pro oblast prodeje a marketingu bude Jürgen Stackmann. Reinhard Fleger, člen představenstva společnosti Škoda Auto, přechází do Volkswagen Financial Services.

Reinhard Fleger (52), člen představenstva značky Škoda pro oblast prodeje a marketingu, přechází k 1. září 2010 do společnosti Volkswagen Financial Services AG. Ve funkci generálního zplnomocněnce Volkswagen Financial Services AG převezme zodpovědnost za region Čína/Indie a funkci ředitele společnosti Volkswagen Finance (China) Co. Ltd.

Novým členem představenstva pro oblast prodeje a marketingu značky Škoda se stane Jürgen Stackmann (48), naposledy jednatel za oblast marketingu a prodeje společnosti Ford GmbH v Kolíně nad Rýnem.

Jürgen Stackmann zahájil svou kariéru roku 1989 v automobilce Ford. Zde působil v několika funkcích v oblasti marketingu a prodeje, zejména v oblasti osobních vozů, a to jak pro Německo, tak pro celou Evropu. V roce 1999 převzal Jürgen Stackmann funkci marketingového ředitele, v roce 2005 byl jmenován viceprezidentem pro marketing společnosti Ford Europa. Od roku 2006 zodpovídal Jürgen Stackmann za marketing a prodej společnosti Ford jako jednatel, od roku 2009 pak jako místopředseda představenstva.

Reinhard Fleger, pracuje v koncernu Volkswagen od roku 1976, zde zastával své první funkce v oblasti plánování a kontroly nákladů, tvorby cen a controllingu. Zastával různé vedoucí funkce, zodpovídal na controlling odbytu značky i koncernu, v roce 2002 byl jmenován členem představenstva společnosti Volkswagen Gedas pro oblasti financí. V roce 2005 se stal členem představenstva společnosti Volkswagen de Mexico pro oblast financí, v roce 2007 zde převzal i oblasti organizace, marketing a odbyt. Od roku 2009 je Reinhard Fleger členem představenstva značky Škoda za oblast prodeje a marketingu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Toplac s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.