AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.


Největší prodejce vozů Renault v Praze

Představujeme společnost Renault Retail Group CZ, s.r.o. s dominantním postavením na českém trhu a největšího prodejce vozů Renault v Praze.

Skupina Renault Retail Group (dříve Renault Europe Automobiles) vznikla v roce 1997 z bývalých filiálek a poboček RENAULT ve Francii a od roku 2001 se rozšířila do dalších evropských zemí. Je stoprocentní dceřinou společností skupiny RENAULT a je autorizovaným prodejcem vozů značek Renault, Nissan a Dacia se stále silnějším zastoupením v důležitých evropských městech. V současnosti má Renault Retail Group zastoupení v 280ti pobočkách ve 14ti evropských státech.

Společnost Renault Retail Group CZ, s.r.o. byla založena v listopadu roku 2004. Během následujících let si vybudovala dominantní postavení na trhu a stala se největším prodejcem vozů Renault v Praze. Počet prodaných nových a ojetých vozů v roce 2007 přesáhl číslo 2 600. Společnost Renault Retail Group CZ také jako první pražský dealer otevřela autorizovaný rychloservis Renault Minute a Renault Minute Carrosserie.

Součástí dealerství je prodej nových a ojetých vozů, dále prodej originálních náhradních dílů a příslušenství, plně vybavený servis s mechanickou, karosářskou dílnou a lakovnou a již zmiňovaný rychloservis. V dubnu letošního roku jsme otevřeli samostatný prodejní salon vozů Dacia, kde nyní představujeme výjimečný nový vůz této značky Dacia Sandero.

Naše společnost v současné době zaměstnává přes osmdesát zaměstnanců na stálý pracovní poměr. Našim zaměstnancům poskytujeme kromě jistoty stabilního zaměstnání, možnosti profesního vzdělávání i zajímavý systém firemních benefitů.

V současné době hledáme šikovné kandidáty na pozici mechanika rychloservisu, mechanika pro předprodejní přípravu vozů (PDI) a pracovníka na mytí a dočišťování vozů.

Pokud Vás naše společnost zaujala, popřípadě byste se rádi dozvěděli více informací o možnostech uplatnění, budeme rádi pokud se rozhodnete nás kontaktovat.

\\\Detaily k volným pozicím ve společnosti\\\

  • Bc. Blanka Šveňhová
  • Personalistka společnosti
  • cv@rpz.cz

Autor: AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
BOSCH
Toplac s.r.o.