AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz


BESTDRIVE: NOVÁ PNEUMATIKA EXKLUZIVNĚ V SÍTI BESTDRIVE

Společnost ContiTrade představuje novou exkluzivní značku pneumatik – BestDrive SUMMER/BestDrive VAN SUMMER.

Společnost ContiTrade je provozovatelem servisní sítě BestDrive, která je tvořena vlastními pobočkami a pobočkami franšízových partnerů, které na trhu vystupují rovněž pod názvem BestDrive. Celá síť poskytuje vysoce kvalitní služby a produkty v rámci Evropy a celého regionu EMEA. Nyní se společnost rozhodla vytvořit exkluzivní značku pneumatiky, která má moderní design a vynikající technické vlastnosti. Vyrábět se bude v letním i zimním provedení pro osobní a VAN automobily. V každé palcové řadě ukazuje velmi dobré pokrytí potřeb trhu, nejen ve standardních rozměrech 14“ – 16“, ale také v rychle rostoucím segmentu 17“ – 18“. Například pro osobní vozy nabízí letní pneu v 64 rozměrech.

„BestDrive pneumatika je výsledkem celoevropského projektu, na kterém se podíleli kolegové z celého regionu EMEA a zejména konstruktéři v Německu. Cílem je nabídnout zákazníkům vlastní pneumatiku, která bude nositelem našeho sdělení You drive, we care. (Vy jezdíte, my se staráme). Pneumatika BestDrive je více než jen pneumatika. Kromě vynikajících technických vlastností nabízí naše pneumatika konečnému zákazníkovi i benefity v podobě BestDrive Garance a BestDrive Záruky spokojenosti,“ říká ředitel marketingu Ing. Roman Stiksa.

BestDrive Garance nabízí zákazníkům komplexní ochranu proti neopravitelnému poškození pneumatiky. Tato služba je v portfoliu naší servisní sítě již několik let. Novinkou k BestDrive pneumatice je však tzv. BestDrive Záruka spokojenosti, která zaručuje vrácení peněz v případě, že bude zákazník s těmito novými osobními pneumatiky z jakéhokoli důvodu nespokojen. Pneumatika BestDrive se může pyšnit především vynikajícími technickými vlastnostmi. Většina rozměrů u osobních plášťů dosahuje hodnoty valivého odporu C a brzdění na mokru B. Hlavní přínosy pro zákazníka jsou:

  • Bezpečnost

Speciální konstrukce lamel v kombinaci s velkým počtem příčných drážek zvyšuje počet záběrových hran. Tím zlepšuje záběr a brzdění na mokré vozovce i při postupném opotřebování pneumatik.

  • Jízdní komfort

Velkou výhodou pro zákazníka je pohodová jízda díky vysokému jízdnímu komfortu s redukovanou hladinou hluku. Úroveň hluku ovlivňuje jednak uzavřené vnější rameno, které zabraňuje jeho šíření a také spojky bloků na vnitřním rameni a tenké boční drážky na obou ramenech, které úroveň hluku redukují.

  • Ekonomika provozu

Optimalizované silika směs a hustá struktura lamel na obou ramenech vede k lepšímu chlazení v oblasti ramen a tím ke snížení valivého odporu. Výhodou pro zákazníky je tedy nízká spotřeba paliva a také zvýšený kilometrový výkon „high mileage“.

Roman Stiksa dodává: „Těšíme se na zahájení prodejů v České a Slovenské republice. Nyní sledujeme uvedení pneumatiky na trh v jednotlivých zemích Evropy, kde jako první začaly Itálie a Španělsko odkud máme velmi pozitivní zákaznické reference. Cílem je tento produkt nabízet na všech více než 2 000 bodech naší servisní sítě v regionu EMEA. Od Norska až po Jihoafrickou republiku.“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Toplac s.r.o.
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Standox