AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.


Třetí nejlepší evropský servisní tým Scania je z Jihlavy

V evropském finále soutěže TOP TEAM mechaniků a pracovníků servisů Scania obsadil jihlavský tým třetí místo. Byla to přitom premiérová účast mechaniků z Vysočiny mezi evropskou elitou.

Velikostí sice patří k těm menším, ale servis Scania v Jihlavě aktuálně dosahuje velkých výsledků. V národním finále soutěže TOP TEAM se nejprve stal nejlepším v ČR a následně se v evropském finále v italském Trentu dostal do TOP3. „Určitě mohu říct, že je to velký úspěch, kterého jsme dosáhli navzdory velikosti našeho servisu,“ říká Michal Šilhavý, pod jehož vedením servis v Jihlavě funguje již devátým rokem.

Tým z Vysočiny ve složení Pavel Vrzal, Miloš Motyčka, Karel Valenta, Jaroslav Mareš a Jan Nováček se sice do evropského finále probojoval poprvé, ale v konkurenci nejlepších mechaniků z dalších devíti zemí si vedl skvěle. Pracovníci servisu Scania v Jihlavě prokázali v odhalování a odstraňování závad na nákladních vozidlech a autobusech Scania své znalosti a porazili i mnohem zkušenější týmy například z Německa a Švédska. „Jsem na ně hrdý. Stejně jako každý den ve svém zaměstnání i na této soutěži pracovali poctivě a s velkým nasazením,“ dodává Šilhavý.

Třetí místo tak jen potvrzuje kladné hodnocení zákazníků, kteří navštěvují servis Scania v Jihlavě. Ten patří dlouhodobě k nejoblíbenějším. Michal Šilhavý pro to má vysvětlení: „zákazník je pro nás rovnocenným partnerem a je vždy na prvním místě!“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
BMW Group Česká republika
Toplac s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH