AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.


Společnost Auto Fit, spol. s r.o. – specialista na lakování

Jsme obchodní firma, která se již více než 25 let řadí mezi přední dodavatele autoopravárenských a průmyslových lakovacích systémů a komplexního vybavení lakoven.

Abychom dokázali vyjít vstříc co největšímu počtu zákazníků, provozujeme kromě hlavního sídla v Brně i regionální pobočku v Praze-Hostivaři. Dokážeme tak pokrýt potřeby zákazníků z celého území České republiky.

KVALITA SE VYPLATÍ

Toto motto vystihuje základní filozofii, která naši společnost provází od samého počátku působení na tuzemském trhu. Naším záměrem je poskytovat profesionální podporu a servis a dodávat kvalitní produkty dle individuálních potřeb každého zákazníka.

KOMPLEXNÍ NABÍDKA

Hlavní konkurenční výhodou naší společnosti je možnost zajištění komplexního vybavení autolakovny. Jsme hlavním dovozcem a distributorem lakovacích systémů značky Nexa Autocolor®, světového inovátora s předním postavením na trhu autoopravárenství. Dále dovážíme a distribuujeme lakovací materiály značek MaxMeyer, Selemix a Mipa. V oblasti vybavení autolakoven a doprovodného materiálu zastupujeme značky SAIMA, Daisy Wheel, SATA, DeVilbiss, 3M, Festool, Colad a další.

INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP

Specifickým atributem firmy Auto Fit je individuální přístup k zákazníkům. Záleží nám na tom, aby se na nás zákazníci obraceli s důvěrou. Jsme připraveni poskytnout jakoukoliv odbornou radu či pomoc při řešení všech záležitostí spojených s provozem autolakovny. Ať už se jedná o výběr správných prostor, návrh optimální organizace a vybavení lakovny, až po samotné dodání vybavení a průběžnou technickou podporu. Rádi Vám poradíme i v otázkách personálního obsazení včetně kalkulace mzdového ohodnocení a řádného zaškolení. Odbornou pomoc Vám poskytneme i v oblasti zavádění systémů ISO.

ŠKOLENÍ

Našim zákazníkům poskytujeme odborná školení ve vlastním plně vybaveném školicím středisku v Brně. Každé školení je přizpůsobené specifickému požadavku nebo potřebám konkrétního účastníka. Nabízená školení jsou rozdělena do jednotlivých modulů, které jsou zaměřené na vybrané skupiny, jako jsou lakýrníci, přípraváři, vedoucí lakoven nebo přijímací technici. V případě zájmu máme profesionálně proškolené techniky, kteří mohou poskytnout i specifická školení přímo v prostorách firmy zákazníka.

SPOLUPRÁCE S DOVOZCI AUTOMOBILŮ

Mezi naše nejdůležitější zákazníky patří mimo jiné i autoopravárenské provozy jednotlivých dealerů většiny značek předních světových výrobců. Spolupráce s importéry automobilů je pro nás klíčová, a proto se trvale snažíme o její rozvoj. Je nám ctí, že naše produkty a služby doporučují zastoupení značek světových výrobců automobilů jako je FORD, VW, Seat, Audi, Opel, Hyundai a další.

Kontakty: Auto Fit, spol. s r.o., Vídeňská 296/112a, 619 00 Brno, tel.: 608 602 080, e-mail: info@autofit.cz Pobočka: V Chotejně 7, 102 00 Praha 10 – Hostivař, tel.: 602 628 010, e-mail: praha@autofit.cz www.autofit.cz, facebook.com/www­.autofit.cz

Autor: Auto Fit, spol. s r.o.

Obrázek k článku

Fotogalerie: Auto Fit

FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BMW Group Česká republika
BOSCH
Interaction s.r.o.