AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Úspěch kandidátů AUTOJOB

Úspěch kandidátů AUTOJOB

Proč zkusit hledat zaměstnání přes AUTOJOB? Rádi se s vámi podělíme o konkrétní příběh našeho klienta.

Celý příběh začal registrací do systému AUTOJOB. Jako všechny zajímavé kandidáty jsme i čerstvého absolventa automobilní školy oslovili ohledně možné spolupráce a vzbudili v něm zájem o rychlé řešení situace. Nejprve nám poskytl základní údaje – životopis a reference. Další krok byl už na nás. Cílem bylo nabídnout mu to nejlepší zaměstnání v oboru. Sestavili jsme anonymní profil kandidáta a rozeslali jej tisícovce zaměstnavatelů. Ozval se nám dealer nedaleko bydliště našeho kandidáta. Po propojení obou stran musí samozřejmě dojít k pohovoru a upřesnění vzájemných představ a požadavků stran. V tomto případě se obě strany úspěšně dohodly. Dokázali jsme pomoci jak kandidátovi, tak i dealerovi v při hledání nových zaměstnanců.

Kandidát nastoupil v polovině měsíce a to na plný úvazek. V nové práci se mu líbí. S postupem AUTOJOB byl spokojen a oceňuje osobní oslovení registrovaného. Díky tomu si je jistý, že jeho problém řeší konkrétní lidé a snaží se mu pomoci.

V čem spočívá náš úspěch tohoto postupu? Voláme registrované do 24 hodin od jejich registrace a mluvíme s nimi o představách nového zaměstnání. Celou situaci řešíme co nejaktuálněji. Máme stovky kontaktů na firmy, které hledají zaměstnance. Přestože nabízíme konkrétní uchazeče, první kontakt je anonymní. Kandidát se tak vyhne případným problémům u dosavadního zaměstnavatele. Po projevu zájmu ze strany společnosti, ale i uchazeče obě strany zkontaktujeme. Následně dořešíme podrobnosti a zorganizujeme pracovní pohovor nebo přímo nástup do zaměstnání.

A jak nás hodnotí kandidát, který úspěšně našel zaměstnání? „Klíčem byla rychlost reakce. Jednání zprostředkovatele je seriózní. Tato společnost je jediná v autobranži. Ten, kdo hledá práci s auty má nejlepší možnosti právě zde. Děkuji společnosti AUTOJOB za úspěšné a rychlé řešení.“ Potěšilo nás, že pokud by měl kamaráda hledajícího práci v tomto oboru, určitě by AUTOJOB doporučil.

V oblasti personalistiky v autobranži jsme jediný specializovaný portál. Nefungujeme však jako pasivní databáze zájemců o práci a nabídek pracovních možností. Naopak aktivně propojujeme zájemce s firmami hledajícími zaměstnance. Největší výhodou hledání práce přes AUTOJOB je zpětné volání registrovaným, upřesnění požadavků a představ o hledané pracovní pozici, reference z bývalého zaměstnání (pro budoucí zaměstnavatele), okamžitá reakce a dojednání termínu pohovoru/práce.

Nenašli jste pozici podle vašich přání? Stačí se registrovat http://www.au­tojob.cz/regis­trace/ a my uděláme vše pro to, abychom vám pozici nalezli.

Pokud jste zaměstnavatel v auto-branži a hledáte vhodné zaměstnance, můžete se na nás obrátit http://www.au­tojob.cz/…tra­ce/firma/. Firmám nabízíme různé způsoby získání zaměstnanců – od individuálního zprostředkování až po neomezenou vlastní inzerci na našem portálu.

Autor: Juraj Ruppeldt

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
Iveco Czech Republic, a.s.
BOSCH
Siems & Klein
KIA MOTORS CZECH s.r.o.