AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz


Jediný showroom BMW M v Evropě otevřen v Brně

Společnost Renocar otevřela v Brně jediný showroom BMW M v Evropě a vlastní muzeum.

Autorizovaný dealer BMW, společnost Renocar, během, slavnostního večera otevřel své zcela přebudované prodejní a servisní centrum značek BMW Group v Brně-Slatině postavené na pozemku o rozloze 45 tisíc m2. Jeho součástí je především moderní showroom pro vozy značky BMW, MINI a BMW Motorrad.

Kromě toho byl otevřen jediný specializovaný showroom BMW M v Evropě. Na tomto prostoru zákazníci sportovních modelů BMW M získají veškeré potřebné informace týkající se jednotlivých modelů M. K prohlídkám a testovacím jízdám jsou připraveny nejméně čtyři modely M. Samozřejmostí je speciálně vyškolený personál, a to nejen v oblasti prodeje, ale také servisu.

Současně s otevřením modernizovaného a rozšířeného prodejního a servisního centra pro značky BMW Group v Brně bylo během slavnostního večera Night of Surprises připomenuto také nedávno otevřené Renocar BMW Muzeum, které je dílem především pana Miloše Vránka, zakladatele společnosti Renocar. Zde si zájemci mohou prohlédnout přibližně deset historických vozů BMW různých generací. Nově otevřená hala, v níž je toto muzeum BMW situováno, má rozlohu 2500 m2 a je největší soukromou sbírkou vozů BMW ve střední Evropě.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Siems & Klein
BMW Group Česká republika