AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein
BusPoint


Champion uvádí na trh nové portfolio brzdových dílů

Mechanici, servisy a dodavatelé nyní mohou pořizovat všechny potřebné díly pro své kvalitní služby z jediného zdroje.

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul LLC, na veletrhu Equip Auto v Paříži oznámila, že její renomovaná značka Champion uvádí na trh novou řadu brzdových komponent, která doplňuje její stávající portfolio výrobků pro automobilový aftermarket. Díky tomuto rozšíření sortimentu nyní Champion nabízí všechny základní díly pro servis vozidel na jednom místě. Oficiální odhalení nové řady se uskutečnilo na veletrhu Equip Auto, který se v Paříži konal od 17. do 21. října.

Ucelená řada brzdových dílů Champion pro osobní vozidla zahrnuje brzdové destičky, brzdové kotouče a sady brzdových čelistí pro velmi významnou část vozidel, která jsou v Evropě v provozu. S plánovaným rozšířením výrobků značky o díly osvětlení, pokryje Champion díly s kvalitou originálních komponent pro prvovýrobu všechny úkony pravidelného servisu, včetně oprav zapalování a výměn filtrů a stěračů.

„Jsme nadšení, že zde můžeme ohlásit nové brzdové díly, které představují významné rozšíření portfolia Champion. Značka se tak stává dodavatelem kompletního balíku dílů,” řekl Ronald De Wilde, manažer značek Federal-Mogul Motorparts v region Evropa, Blízký východ a Afrika. „Od zapalování, brzdové soustavy a filtrů, přes komponenty osvětlení až po stěrače, nyní značka nabízí všechny položky pro běžnou údržbu z jednoho zdroje. Pro zákazníky je to dobrá zpráva nejen proto, že je to pro ně pohodlné, ale i proto, že si oni i jejich klienti mohou být jistí, že dokáží jakýkoli servisní zásah zvládnout pomocí osvědčené kvality značky Champion.” Značka Champion nyní pokrývá pět produktových kategorií: zapalování, brzdy, žárovky, filtry a stěrače. Produkty pro zapalování a žhavení zahrnují zapalovací svíčky, žhavicí svíčky, zapalovací cívky, řídicí jednotky a sady kabelů. Řadu filtrů představují vzduchové filtry, kabinové filtry, palivové a olejové filtry. Nabídka osvětlení se skládá z xenonových, halogenových a ostatních žárovek. Nabídka stěračů zahrnuje prémiové stěrače Aerovantage, stěrače kompaktní řady Easyvision a ekonomické řady Rainy Day. A konečně s brzdovými destičkami, brzdovými kotouči a brzdovými čelistmi od nynějška Champion nabízí i všechny potřebné produkty pro servis brzd.

„S novou kompletní nabídkou se Champion stává favorizovaným partnerem pro všechny náhradní díly, včetně iridiových zapalovacích svíček, úzkých stěračů s plochou lištou a rozsáhlou řadou filtrů,“ dodal De Wilde.

Letos si Champion připomíná 110. výročí zkonstruování svíčky pro vůz, který stál u počátků bouřlivého rozvoje automobilismu – modelu Ford T. Od té doby jeho produktům pro zapalování, stěračům a filtrům důvěřují největší světoví výrobci vozidel. Rozšiřování sortimentu společnosti Champion umožňují její rozsáhlé výzkumné a vývojové kapacity po celé Evropě.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
Siems & Klein