AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.


Land Rover Discovery je vysněnou pojízdnou kuchyní Jamieho Olivera

Kola stloukající máslo, pomalý hrnec pod kapotou a toustovač v loketní opěrce – to je jen několik z mnoha kuchyňských pomocníků v tomto zakázkovém modelu Discovery.

Šéfkuchař a televizní celebrita Jamie Oliver a společnost Jaguar Land Rover vytvořili dokonalou kuchyň na čtyřech kolech vyzdvihující všestrannost modelu Land Rover Discovery. Jamieho zakázkové rodinné SUV je vybaveno celou řadou kuchyňských pomocníků, včetně pomalého hrnce, grilu, zmrzlinovače nebo dávkovače olivového oleje. Během jízdy dokonce stluče máslo. Oddělení Special Vehicle Operations (SVO) společnosti Jaguar Land Rover pomohlo Jamiemu, který je celoživotním fanouškem a zákazníkem značky Land Rover, proměnit jeho sen ve skutečnost. Výsledek je opravdu jedinečný – je to jediné Discovery na světě s toustovačem na středovém tunelu a grilem poháněným motorem. Mezi další důmyslná řešení patří pomalý hrnec uložený vedle motoru, výrobník těstovin, plynový sporák a výsuvný jídelní stůl s pracovní deskou. V zadních oknech je dokonce bylinková zahrádka a polička na kořenky.

„Svěřil jsem Land Roveru nesmírně těžký úkol vytvořit dokonalou kuchyň na kolech. Nedržel jsem se při zemi a měl jsem velké nároky, ale to, co dokázali, mi vyrazilo dech. Ve skutečnosti jsem nevěřil tomu, že dokážou umístit pomalý hrnec vedle motoru a dávkovač olivového oleje do zavazadlového prostoru, ale jim se to povedlo. Výsledkem je úžasné Discovery, dokonale upravené pro mě a mou rodinu. Prostě ho milujeme. Díky tomuto jedinečnému výtvoru můžeme posunout naše kulinářská dobrodružství na novou úroveň,“ řekl Jamie Oliver.

Tým oddělení SVO už několikrát dokázal nemožné, a proto se do realizace Jamieho snu pustil s radostí.

David Fairbairn, ředitel oddělení SVO pro zakázkové vozy, řekl: „Nikdy by nás nenapadlo, že budeme požádáni o výrobu kol stloukajících máslo, takže spolupráce s Jamiem na uskutečnění jeho snu byla velmi zábavná. Chtěl s tímhle všestranným vozem doslova posunout hranice možného a musím říct, že se tým této výzvy zhostil se vší vervou.“

„Naši zákazníci mohou díky modelu Discovery zažívat dobrodružství každý den. Tento speciální vůz umožní Jamiemu a jeho rodině uvařit skvělé jídlo, ať se vydají kamkoli. Tým pro zakázkové vozy byl oddělením SVO vytvořen, abychom dokázali skutečně pochopit nejnáročnější potřeby našich zákazníků a mohli jim vozy upravit tak, aby vyhovovaly jejich životnímu stylu.“

Všestranný sedmimístný Discovery s objemem zavazadlového prostoru až 2500 litrů a chytrým úložným řešením pro potřeby moderní rodiny bylo pro oddělení SVO ideálním vozem pro úpravu. Nabídl dostatek místa pro zakázkový hliníkový dřez, televizor s plochou obrazovkou a výsuvnou kuchyňskou pracovní desku, která slouží také jako jídelní stůl. Mezi další doplňky patří zásuvka na kořenky, zakázkový hmoždíř s paličkou a gril Land Rover.

Jamieho třídílný seriál na jeho kanálu Food Tube přiblíží proces přestavby a ukáže, jak se zakázkovým Discovery vaří pro svou rodinu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.