AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint


Škoda má budoucnost - první zkušenosti s nabídkou práce

Nový web skodamabudoucnost pro zprostředkování volných pracovnách pozic dealerů Škoda AUTO má za sebou první měsíce fungování. Jaké jsou postřehy obou zúčastněných stran?

Jak jsme již v minulosti informovali je zde zbrusu nový inzertní web skodamabudoucnost (Škoda má budoucnost). A jak se ukazuje nevede si špatně. Stejně jako pod názvem skodamabudoucnost jej můžete vyhledat pod frází „Moje budoucnost je tady“ nebo „NABÍDKA POZIC V OBCHODNÍ SÍTI ŠKODA AUTO ČR". Pokaždé se dostanete na přehlednou nabídku pozic/volných míst dealerů ŠKODA AUTO.

Nabídka práce tak zahrnuje 230 servisních míst Škoda respektive 183 plnohodnotných jednotek včetně prodeje. U Škoda tak jen k dnešnímu dni může najít budoucnost již 429 zaměstnanců.

Takto specializovaný web je pravděpodobně správnou cestou, i když je třeba brát vážně i obavu uchazečů o práci. Ta se týká možné ztráty anonymity. Tomuto tvrzení bohužel nahrávají obchodní podmínky webu skodamabudoucnost. V těchto dává uchazeč, reagující na konkrétní volnou pozici v některém z dealerství Škoda, souhlas s plošným zveřejněním jeho životopisu kterémukoliv dealerovi v síti Škoda Auto. Pochopitelně včetně jeho stávajícího zaměstnavatele – rovněž dealera Škoda. Uvědomíme-li si, že podle informací dealerů tento web slouží spíše k přesunům mezi jednotlivými dealery stejné značky než k získáváním nových zaměstnanců mimo síť Škoda, je to velmi citlivá věc pro všechny potenciální zaměstnance. Toto není kritika, ale podnět.

Na druhou stranu masivní kampaň značky Škoda Auto přispívá nejen dealerům škoda, ale i nabídce volných pozic jako takových. Patrné je to na nárůstu sledovanosti pozic, které inzerujeme na našich stránkách. Jako příklad uveďme pozici jednoho z nejlépe platících autorizovaných dealerů – společnost Volvo Průhonice:

http://www.au­tojob.cz/…--vychod.htm

Jsme si jisti, že Škoda Auto využije informace získané z rozjezdu webu skodamabudoucnos­t(Škoda má budoucnost) ve prospěch těch, kterým měl být určen, tedy dealerům Škoda Auto.

Držíme tedy webu „skodamabudoucnost“ palce!

Info AUTOJOB – personalistika

Myslíme si, že Škoda má budoucnost a proto pro vás máme připravené pozice mistr v autoservisu a vedoucí servisu které naleznete zde:

http://www.au­tojob.cz/…ha-mesto.htm

http://www.au­tojob.cz/…ha-mesto.htm

Autor: Milan Švejnoha

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Standox
BMW Group Česká republika