AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz


Nové Audi A8 zažije premiéru ve filmu „Spider-Man: Homecoming“

První záběry luxusního sedanu v novém filmovém trháku od společnosti Marvel.

Nové Audi A8 se objeví v kinech již před svou oficiální světovou premiérou. Vlajková loď prémiové značky vystupuje ve filmovém trháku od společnosti Marvel. „Spider-Man: Homecoming“ bude uveden do kin na celém světě v červenci. Filmoví fanoušci tak budou první, kdo spatří nový luxusní sedan Audi při premiéře filmu, která se uskuteční 28. června v Los Angeles.

Tom Holland jezdí ve filmovém trháku společnosti Marvel jako „Peter Parker“ na zadním sedadle nového modelu Audi A8 L a jeho řidičem je bodyguard „Happy Hogan“ (Jon Favreau). Ve filmových scénách se objeví záběry na části přídě a profilu nové limuzíny. Diváci v kině budou rovněž svědky ukázek nových inovací, jako je jízda s vysokou mírou automatizace v dopravní koloně. „Happy“ totiž během řízení pustí volant, který se v dalších okamžicích jako zázrakem sám otáčí. Audi A8 zajišťuje řízení při zapnuté funkci Audi AI pro automatizovanou jízdu v dopravní koloně.

Kromě A8 vystupují v novém hraném filmu další dva modely Audi. Tony Stark sází tradičně na model Audi R8 V10 Spyder, zatímco „Peter Parker“ jezdí sám v modelu Audi TTS Roadster. Audi oficiálně představí nový model A8 veřejnosti dne 11. července 2017 na akci Audi Summit v Barceloně. Film „Spider-Man: Homecoming“ s novým Audi A8 bude uveden do kin na celém světě v červenci, v České republice již 6. července.

Film „Spider-Man: Homecoming“:

Mladý Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomeiová) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu – což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil – ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité. Režie: Jon Watts. Producenti: Kevin Feige a Amy Pascalová. Scénář: Jonathan Goldstein a John Francis Daley, Jon Watts a Christopher Ford, Chris McKenna a Erik Sommers. Filmový příběh Jonathana Goldsteina a Johna Francise Daleyho na základě komiksu Stana Leeho a Steva Ditka, který vydala společnost Marvel.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika