AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
ContiTrade Services s.r.o.
Interaction s.r.o.


Interaction inovoval již známou soutěž Lakýrník Cup

Další změnou je volnější forma vzdělávání s názvem Lakýrník Camp.

V polovině května odstartovala 5týdenní akce firmy Interaction, která se snaží neustále nabízet nové a zábavné aktivity pro své lakýrníky. Proto přišla s nápadem konat prezentační akce svých významných dodavatelů v krásné atmosféře relaxačních kempů v pěti regionech po České republice.

Své nové produkty, postupy, rady a volnou diskuzi nabízí naši partneři na profesionální úrovni, včetně praktických ukázek. Akce dokonce přilákala pozornost i návštěvníků kempů, kteří se se zájmem připojili ke skupince a s pozorností naslouchali a sledovali jednotlivé prezentace.

Věříme, že i další tři kempy proběhnou ve stejně pohodové atmosféře. Odměnou pak pro nás jsou e-maily účastníků, jako např. od pana Miloše K., který nám napsal: „Dobrý den, chtěl bych poděkovat za skvěle uspořádaný kemp v Měchenicích, mluvím i za svého kolegu, který byl mile překvapen, a z kempu jsme si odnesli hodně pozitivních věcí, které se budeme snažit prosadit a zrealizovat v naší lakovně. Největší dík patří lidem z realizačního týmu. Ještě jednou velké díky za možnost účasti na kempu, hezký zbytek dne a mnoho pracovních úspěchů do dalších let.“

„Spokojenost zákazníků je pro firmu Interaction na prvním místě, a proto to vše děláme pro Vás,“ dodává Martin Písařík, jednatel společnosti.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
BOSCH
auto MOTOL BENI a. s.