AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Champion uvádí na trh novou řadu zapalovacích cívek

Výrobní řada cívek doplňuje nabídku značky Champion pro zapalování.

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul LLC, oznamuje, že uvádí na trh řadu zapalovacích cívek značky Champion, která dále rozšiřuje její nabídku dílů pro zapalování. Od dubna je v nabídce značky celkem sedmdesát čtyři nových referenčních čísel tužkových zapalovacích cívek, cívek nasazených přímo na svíčku i celých systémů zapalovacích cívek; jejich počet se bude dále zvyšovat, dokud nebude řada dílů Champion pro zapalování v kvalitě pro prvovýrobu kompletní.

„Nová řada cívek potvrzuje vedoucí postavení značky Champion na trhu dílů pro zapalování; těší nás, že dokážeme uspokojit všechny požadavky aftermarketu na zapalování z jedné ruky,” řekl Bert De Haes, manažer skupiny výrobků pro zapalování společnosti Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Všechny nové řady jsou věrné závazku značky Champion ke kvalitě na úrovni originálních dílů pro prvovýrobu, stejně jako originální díly těží i nejnovější zapalovací cívky pro aftermarket z výsledků výzkumu a vývoje a výrobních kapacit v našich globálních centrech. Výsledkem jejich rozsáhlého testování a ověřování jsou osvědčené a trvanlivé produkty, vhodné pro všechny potřeby a pro provoz v souladu s požadavky moderních zapalovacích systémů.”

Řada zapalovacích cívek Champion pro osobní a lehká užitková vozidla doplňuje dosavadní výrobní sortiment značky v oblasti zapalovacích svíček, kabelů, žhavicích svíček a ovládacích jednotek, který dokáže uspokojit veškeré požadavky na díly pro zapalování. Cívky Champion jsou odolné vůči vysokým teplotám a při jejich konstrukci byly použity vysoce hodnotné materiály, aby se dosáhlo optimálního poměru hmotnosti a objemu. Jsou v prodeji jak s elektronickým modulem, tak i bez něj, v závislosti na konkrétní aplikaci.

Nová řada obsahuje cívky nasazované přímo na svíčku, ať již odrušenou svíčku nebo svíčku bez odrušení, a zapalovací moduly jednojiskrové nebo dvoujiskrové technologie. Díky značce Champion je Federal-Mogul komplexním dodavatelem automobilových zapalovacích produktů, včetně zapalovacích svíček, zapalovacích cívek, žhavicích svíček a ovládacích jednotek pro automobilovou prvovýrobu. Její výrobky pro aftermarket splňují stejné požadavky jako její originální díly, které využívají někteří z předních světových výrobců vozidel.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
BOSCH
Auto Fit, spol. s r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Standox