AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz


Champion rozšiřuje řadu produktů pro zapalování a žhavení

Žhavicí svíčky s integrovaným tlakovým snímačem a nové řídicí jednotky vylepšují řadu Champion pro vznětové motory; nabízejí přitom 95procentní pokrytí vozového parku.

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Federal-Mogul Holdings LLC, uvedla na trh dvě nové produktové řady v rámci značky Champion. Značka nyní nabízí plně vybavené produktové řady pro řešení zapalování a žhavení. Nové žhavicí svíčky s integrovaným tlakovým snímačem doplňují stávající řadu žhavicích svíček pro vznětové motory a nové řídící jednotky žhavení rozšiřují řadu součástek pro zapalování a žhavení Champion. Značka Champion nyní nabízí přibližně 95procentní pokrytí napříč celou řadou, jejíž součástí jsou i součástky pro zapalování a žhavení, včetně zapalovacích svíček, žhavicích svíček, zapalovacích cívek, sad vodičů a nových řídicích jednotek.

Nové žhavicí svíčky s integrovaným tlakovým snímačem Champion umožňují přesnou regulaci spalování v reálném čase a vyšší špičkové tlaky – byly vyvinuty speciálně pro moderní motory, aby zaručovaly odolnost a stabilitu řízení emisí. Inovativní nové žhavicí svíčky jsou schopny měřit tlak ve válci a odesílat informace do řídicí jednotky, aby byl zajištěn optimální běh motoru za všech normálních provozních podmínek.

„Jsme odhodláni rozšiřovat portfolio produktů pro zapalování a žhavení značky Champion, abychom zajistili, že z nepřetržitého vývoje kvalitních originálních dílů bude mít prospěch stále širší okruh zákazníků,“ říká Bert de Haes, Group Product Manager, Ignition, EMEA, Federal-Mogul Motorparts. „Značka Champion je všeobecně známá tím, že nabízí špičkové součástky v kvalitě originálních dílů pro zážehové motory, a nyní můžeme s potěšením oznámit, že naše investice do vývoje součástek vznětových motorů vedly k rozšíření řady a ke kompletnímu pokrytí trhu špičkovými produkty pro oba typy motorů.“

Nové řídicí jednotky žhavení Champion pomáhají vozidlům maximalizovat výhody z používání žhavicích svíček Champion, přičemž všechny z nich zajišťují kratší doby ohřevu, a to méně než tři sekundy, a provozní teploty až 1300 °C. Účinné startování pomáhá snižovat emise, zvyšuje výkon a nabízí pocit vylepšeného, kultivovaného chodu motoru. Řídicí jednotka žhavení Champion doplňuje pomocný systém žhavení pro spuštění studeného vznětového motoru, zajišťuje vynikající charakteristiky studeného startu u všech moderních vznětových motorů a zajišťuje maximální odolnost a optimalizovaný výkon motoru mezi servisními zásahy.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.