AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
BusPoint
Siems & Klein


Fulda uvádí na trh pneumatiku SportControl 2

Nové ultravysokovýkonné pneumatiky pro sportovní jízdu s maximální kontrolou.

Značka Fulda oznamuje, že uvádí na trh nové ultravysokovýkonné letní pneumatiky SportControl 2. Nejnovější ultravysokovýkonné pneumatiky byly zkonstruovány s cílem zvýšení výkonnosti na mokrých i suchých silnicích. Fulda v jejich podobě nabízí opět kvalitní německou technologii za příznivou cenu, ale bez jakýchkoli kompromisů, pokud jde o výkonnost.

Vysoká výkonnost

Konstruktéři značky Fulda vyvinuli pokročilý dezén běhounu, který optimalizuje kontakt s vozovkou a vyrovnává rozložení tlaku v pneumatice, což zkracuje brzdnou vzdálenost na suchém povrchu.

Široká a tuhá vnější ramena omezují deformaci běhounu. Pro řidiče to znamená přesnější řízení a vysokou účinnost na suché vozovce.

Početné dezénové drážky AquaFlow umožňují rychlý odvod vody, a zajišťují tak dobrou trakci na mokru. Směs běhounu na bázi siliky na mokré vozovce přispívá zase k lepší ovladatelnosti vo­zu1.

Výborný poměr cena/výkon

Pneumatiky Fulda SportControl 2 dodávají řidiči při jízdě na suchém i mokrém povrchu pocit jistoty, a to při vynikajícím poměru cena/výkon. Díky úpravě velikosti styčné plochy běhounu pneumatik s vozovkou nabízejí totiž rovněž rovnoměrnější opotřebení, a tedy i delší životnost.

Odlehčená konstrukce a složení směsi omezují energetické ztráty, a snižují tak valivý odpor, což se příznivě podepisuje na spotřebě vozu.

„Fulda trvale usiluje o zkvalitňování svých výrobků a lepší uspokojování potřeb svých zákazníků. Díky vysokému potenciálu dlouhé životnosti nabízí Fulda SportControl 2 skvělý poměr cena/výkon. Spotřebitelé v její podobě dostávají nejen cenově výhodnou, ale díky její ovladatelnosti také velmi výkonnou pneumatiku,” řekl Martijn de Jonge, produktový ředitel osobních pneumatik Goodyear v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika.

Pneumatiky SportControl 2 jsou v současné době na trhu v 48 rozměrech, které pokrývají 52 % trhu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.