AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint
Auto Fit, spol. s r.o.


Kia Stinger obdržela mimořádné ocenění EyesOn Design

Zcela nový model se šikmou zádí přenáší sny designerů v realitu.

Zcela nový sedan Stinger společnosti Kia Motors byl na mezinárodním autosalonu (NAIAS) v Detroitu oceněn prestižní cenou EyesOn Design za vynikající design sériově vyráběných vozů (Production Car Design Excellence). Dominantní Stinger se stal středem pozornosti na výstavě, které zpravidla dominují novinky amerických automobilek. Pro značku Kia to je vynikající úspěch. „Za poslední roky jsme vyrobili spoustu skvělých vozů a na všechny jsem pyšný, ale Stinger je něco vskutku mimořádného,“ řekl Peter Schreyer, šéfdesignér společnosti Kia Motors.

Návrh zcela nového vozu Kia Stinger probíhal pod dohledem Petera Schreyera, šéfdesignér společnosti Kia Motors, a Gregory Guillaumeho, šéfkonstruktéra společnosti Kia Motors Europe.

Kia Stinger překypující silou, žhavostí a výkonem je sportovní sedan, který byl zasvěcen vášnivé jízdě, ale zároveň hýčká spolucestující luxusem. Stinger ukazuje svaly a sebevědomí, a to od přídě přes ztepilé boky až po mohutnou záď. Postoj a vizuální rovnováha propůjčují modelu Stinger nádech elegance. Účelně navržený interiér vozu je luxusní a výtečně vypracovaný do nejmenších detailů. Silná horizontální rovina napříč čelní stěnou karoserie nabízí řidiči značně dominantní, kůží potažený volant. Před řidičem a na středové konzole jsou kombinovány analogové a digitální přístroje. Stinger, který bude uveden do prodeje v letošním roce, se opírá o špičkovou kvalitu a spolehlivost značky Kia.

EyesOn Design je oficiálním oceněním pro mezinárodní autosalon NAIAS v Detroitu. Ceny EyesOn Design, které jsou považovány za ohodnocení skvělého automobilového designu, jsou viditelně vystaveny v designérských studiích po celém světě.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.