AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
BusPoint
Interaction s.r.o.


Změna ve vedení společnosti Robert Bosch v Česku a na Slovensku

Milan Šlachta převzal s účinností od 1. ledna 2017 vedení regionálních společností Bosch v Česku a na Slovensku a stane se v těchto zemích Reprezentantem Bosch Group.

Milan Šlachta (47) se stal 1. ledna 2017 ředitelem regionálních společností Robert Bosch odbytová s.r.o. Praha, Robert Bosch spol. s r.o., Bratislava a Reprezentantem Bosch Group v Česku a na Slovensku. Šlachta se tak stal nástupcem Klause Petera Fouqueta (58) v jeho funkcích na území Česka a Slovenska.

Šlachta přichází jako zkušený manažer společnosti Bosch. Pro Bosch pracuje v různých funkcích od roku 1994. Posledních osm let působil v pozici obchodního ředitele a jednatele ve společnosti skupiny Bosch v Českých Budějovicích, která se zabývá výrobou automobilové techniky a jejím vývojem. Předtím zastával různé vedoucí pozice v oblastech financí, controllingu a podnikového plánování v České republice a v Německu. Milan Šlachta vystudoval na ČVUT v Praze obor dopravní a manipulační technika a obor ekonomika a řízení strojírenského podniku.

Klaus Peter Fouquet zůstává ve funkci jednatele společnosti Robert Bosch AG ve Vídni a Reprezentanta Bosch Group v Rakousku a je dále zodpovědný za odbyt Bosch ve střední a východní Evropě.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BOSCH
Scania Czech Republic s.r.o.
BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.