AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Zcela nová Kia Picanto – vybarvený sportovec

Kia odhaluje svěží a dynamický design zcela nového Picanta. Kompaktní karoserie třídy mini s jedenácti barevnými variantami.

Společnost Kia Motors odhalila první snímky svého zcela nového modelu Picanto, třetí generace jednoho z celosvětově nejprodávanějších vozů automobilky Kia.

Nové Picanto, za jehož podobou stojí designérská centra automobilky Kia v korejském Namyangu a německém Frankfurtu, přináší do třídy mini svěží a dynamický charakter. Nový model – poprvé odhalený ve sportovně pojaté specifikaci GT-Line – zaujme svým sebevědomějším postojem, o němž vypovídají smělejší křivky a subtilní povrchy karoserie. K troufalejšímu vzhledu nového modelu přispělo i prodloužení rozvoru o 15 mm (z 2385 mm na 2400 mm) s posunutím kol do rohů karoserie. Pro Picanto se dosud nikdy nenabízela tak bohatá nabídka odstínů karoserie – zákazníci mohou vybírat z 11 svěžích barevných odstínů, díky nimž se snadno vymaní z šedi konkurence.

V kabině pak soubor vyspělých technických řešení v oblasti komfortu, funkčnosti a bezpečnosti podtrhuje moderní a kultivované ztvárnění nového interiéru. Zde zaujme především nový informační a zábavní systém s „plovoucím“ dotykovým displejem, který cestujícím zprostředkuje nejmodernější automobilovou techniku. Picanto nabízí široké možnosti zákaznických úprav, včetně možnosti výběru z široké palety barev ozdobného obložení a čalounění.

Zájemci o zcela nové Picanto se mohou těšit na mimořádně efektivní využití obestavěného prostoru karoserie, což znamená více místa pro cestující i zavazadla než u srovnatelných konkurenčních modelů. Picanto si i přes prodloužení rozvoru zachovává své typické kompaktní rozměry. Zcela nový model má tutéž délku jako předchůdce (3595 mm); přední převis se o něco zkrátil, zatímco zadní převis karoserie je delší.

Zcela nové Picanto se poprvé ukáže veřejnosti letos v březnu na mezinárodním Ženevském autosalonu 2017; vůz se začne prodávat koncem třetího čtvrtletí 2017.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.