AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz


Spies Hecker získal ocenění British Repairers Choice Award – Značka roku 2016/2017

Výsledek hlasování ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska.

Dne 16. 11. 2016 se v hotelu Resorts World v Birminghamu konalo slavností vyhlášení British Repairers Choice Award o nejlépe hodnocenou značku autolaků pro rok 2016/2017. Ocenění bylo oznámeno na každoroční konferenci ABP (Auto Body Professionals).

Hlasování se za osmiletou historii udílení cen zúčastnil rekordní počet autoopraven ze Spojeného království Velké Británie a Severního Irska, kdy členové sdružení hlasovali pro svou nejoblíbenější značku autolaků. Byli žádáni, aby ohodnotili značky v rozmezí od výborné po velmi slabou, a do výběru mohla být zařazena jakákoliv značka. SPIES HECKER obdržel 78 % hodnotících hlasů v kategorii výborný nebo velmi dobrý, a tím si zajistil první místo v soutěži!

„Je to pro nás velká čest, protože to byli lakýrníci, kdo pro nás hlasovali. Chtěl bych jim tímto poděkovat, stejně jako našim partnerům, kteří nám pomáhají dodávat skvělé produkty a služby této značky všem lakýrníkům v celé Anglii a Irsku,“ říká Anthony Cashel, marketingový ředitel pro Axalta Coating system v Anglii a Irsku.

Společnost ABP byla založena v roce 2004 a v současné době má přes 2500 členů z řad profesionálních autoopraven, lakoven, pojišťoven, likvidátorů, dodavatelů a autoprodejců.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein
Toplac s.r.o.