AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Mercedes-Benz


Vlastimil Čepička novým ředitelem Nissanu pro Českou republiku a Slovensko

Nový ředitel se ujme své funkce 2. ledna 2017.

Vlastimil Čepička byl jmenován novým ředitelem společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe pro Českou republiku a Slovensko, výhradního dovozce vozů Nissan pro obě země. Vlastimil Čepička nastoupí do funkce 2. ledna 2017.

Vlastimil Čepička bude jako Country Director reportovat přímo generálnímu řediteli Nissan Sales Central & Eastern Europe (NSCEE) a bude řídit 21členný tým v obou zemích. Ve své pozici bude schopen zajistit maximální synergii, založenou na skutečných potřebách a příležitostech v každé z obou zemí a strategii značky, ve které je zákazník v centru pozornosti.

Vlastimil Čepička se oproti svému předchůdci díky posunu na pozici Country Director (dříve Country Manager) navíc stane členem užšího vedení NSCEE; rozhodovacího orgánu, který se skládá z vedoucích představitelů jednotlivých oddělení společnosti.

„Větší delegování pravomocí na lokální úroveň umožní značce rychleji reagovat na potřeby trhu a povede k vyšší spokojenosti zákazníků,“ zdůraznil své přesvědčení Pierre Gerfaux, generální ředitel NSCEE. „Tyto změny dokazují ambice Nissanu růst v České republice,“ dodal Pierre.

Vlastimil Čepička je absolventem Českého vysokého učení technického. Během své 20leté kariéry v automobilovém průmyslu zastával významné vedoucí a manažerské pozice pro značky Fiat, Opel, General Motors Europe, Renault Trucks, a to jak v České republice, tak v zahraničí. Do Nissanu přichází z pozice generálního ředitele společnosti KIA MOTORS CZECH, kde měl od roku 2014 na starosti řízení všech aktivit značky Kia na českém trhu.

Společnost Nissan Sales Central & Eastern Europe byla založena v červenci 2005. Její sídlo je v Budapešti a řídí aktivity značky na 4 trzích – v České republice, Polsku, Maďarsku a na Slovensku.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mercedes-Benz
BOSCH
Auto Fit, spol. s r.o.