AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint
Interaction s.r.o.


Světová premiéra zcela nového modelu Kia Rio v Paříži

Zcela nová Kia Rio čtvrté generace se představí ve světové premiéře v Paříži 29. září 2016 na letošním autosalonu Mondial de l’Automobile.

Za novým pokrokovým designem exteriéru i interiéru modelu Rio stojí designérská studia v Německu a Kalifornii, která úzce spolupracovala s hlavním designérským centrem automobilky v korejském Namyangu. Přísné rovné linie a hladké povrchy propůjčují vozu nový markantní charakter. Delší přední převis a kapota, delší rozvor a vzpřímené zadní střešní sloupky C se zase podílejí na tom, že vůz celkově působí jistěji a vyváženěji než předchůdce.

Zcela nové Rio nabídne zákazníkům užitné vlastnosti stojící na vrcholu třídy, stejně tak jako bezpečnostní technologie, nejmodernější funkce konektivity i jisté a atraktivní jízdní vlastnosti.

Kia Rio je celosvětově nejprodávanějším modelem tohoto korejského výrobce (v roce 2015 si na světových trzích našel více než 473 tisíc zákazníků). Rio nové generace ve specifikaci pro evropské trhy se začne vyrábět koncem roku 2016; zahájení výroby pro další regiony bude oznámeno v pozdějším termínu před uvedením vozu na trh.

Tisková konference Kia na letošním autosalonu Mondial de l’Automobile je naplánována na 29. září ve 14:45h středoevropského času. Stánek automobilky Kia najdete v hale č. 3 výstavního centra Porte de Versailles (Paris Expo).

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Standox
BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein