AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint


Dva nové výrazné odstíny Spies Hecker

Rozmanitost OEM (továrních) barev se zdá nevyčerpatelná. Každým rokem vzrůstá jejich počet. Zejména různé druhy červené – velmi oblíbené speciální odstíny v automobilovém průmyslu – vykazují neuvěřitelně bohatou intenzitu barvy.

„Oprava vozidla s takovýmto barevným vzhledem může stát lakýrníka jeho veškerý um a know-how. To je důvodem, proč Spies Hecker neustále inovuje a dodává ty správné a potřebné materiály svým zákazníkům,“ říká Dietmar Wegener, koloristický specialista Spies Hecker.

Spies Hecker jde neustále ruku v ruce s trendy v OEM a okamžitě reaguje na novinky na trhu. Tentokrát se jedná nejen o nové receptury, ale o úplně nové pigmenty sytě rudé a oranžové barvy. Míchací odstíny Ruby Red a Bright Orange jsou nově součástí produktové řady Permahyd® 280/285 a Permahyd® Hi-TEC 480. Oba produkty jsou pozoruhodné svou sytostí a vysokým leskem.

Namodralý, velmi intenzivní červený pigment je k dispozici pod kódem WT 311 Ruby Red pro Permahyd® Hi-TEC a WB 804 Ruby Red pro Permahyd® 280/285. Je součástí více než 40 míchacích receptur a je vhodný pro efektní i uni barvy, jako například Fortana Red (Volkswagen) a Red Rush (Ford).

Výrazná oranžová obsahující sytě oranžový pigment je k dispozici pod kódem WT 308 Bright Orange. Lze ji nalézt v některých OEM recepturách včetně Sakhir Orange (BMW) a Imperial Orange (Nissan). Je vhodná pro efektní i uni barvy a vyplňuje dřívější mezeru v barevném spektru červených a oranžových odstínů.

Oba produkty jsou k dispozici v 500 ml plechovkách.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Standox