AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.


Audi otvírá jeden z největších terminálů ve střední a východní Evropě

Audi rozšiřuje dealerskou a servisní síť v České republice. Nový terminál Auto Jarov Kunratice hodlá oslovit soukromou klientelu. První zastoupení prodejního konceptu Audi Sport v České republice.

Auto Jarov Kunratice je novým prodejním a servisním místem pro české zákazníky značky Audi, které se může pochlubit mnoha superlativy a inovacemi. V jednom z největších terminálů Audi ve střední a východní Evropě bude vystaveno 24 vozů. Novinkou je také prodejní koncept Audi Sport pro zájemce o vysokovýkonné sportovní vozy Audi RS a Audi R8. Progresivní koncepci dokládá rovněž kompletní servisní vybavení pro elektrickou mobilitu.

„Dealerská síť Audi v České republice se dočkala po sedmi letech významného rozšíření. Největší autosalon s největším počtem prezentovaných vozidel značky Audi v ČR naleznou naši zákazníci od dnešního dne u našeho obchodního partnera Auto Jarov v Kunraticích. Kunratický terminál Audi zaujme nejen svou velikostí, ale i exkluzivitou, protože jako první v České republice přichází s prodejním konceptem Audi Sport, v němž se odráží úzký vztah značky Audi k motoristickému sportu,“ říká Tomáš Velek, ředitel divize Audi společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „Věřím, že se nový terminál Audi Auto Jarov Kunratice stane pro naše zákazníky místem, kam se budou rádi vracet.“

Nové dealerství Auto Jarov Kunratice je prvním autosalonem značky Audi v České republice s prezentací vozidel na dvou vnitřních podlažích a kryté střešní ploše. Celkem je vystaveno 24 unikátních vozů Audi. V suterénu objektu je umístěno parkoviště, z něhož je terminál Audi propojen tunelem se sousedním autosalonem značky Volkswagen.

Architektonicky progresivní stavba vyjadřuje hodnoty značky Audi a na zákazníky v ní čeká příjemné prostředí k výběru nového vozu Audi nebo využití rozsáhlých poprodejních služeb od servisu a údržby až po prodej na míru střiženého příslušenství. Celý komplex je jedním z největších dealerství značek Audi a Volkswagen ve střední a východní Evropě.

Hlavní cílovou skupinou kunratického terminálu Audi jsou soukromí zákazníci, a tomu odpovídá poprvé v České republice realizovaná nejnovější koncepce mobiliáře a vybavení interiéru, logistické řešení a inovativní servis, který je kompletně vybaven pro elektrickou mobilitu. Auto Jarov Kunratice přispívá také ke zvyšování zaměstnanosti, protože otevřením showroomu Audi vzniklo 50 nových pracovních míst.

Zákazníkům značky Audi s vášní pro motoristický sport a vysokovýkonné sportovní vozy je v rámci kunratického terminálu Audi vyhrazen exkluzivní Audi Sport Center, který je první realizací inovativního prodejního konceptu Audi Sport v České republice. V této sekci jsou prezentovány vrcholné modely Audi RS a Audi R8, s nimiž se mohou zájemci důkladně seznámit i během předváděcích jízd. K dispozici jsou odborně školení prodejci a samozřejmostí je také exkluzivní servis vysokovýkonných vozů Audi, včetně vlajkové lodi Audi R8.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
BMW Group Česká republika
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.