AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Jaguar F-PACE v předpremiéře

Jaguar F-PACE v předpremiéře

F-PACE je vysoce hospodárný pětimístný výkonný crossover a třetí úplně nový model značky Jaguar, jehož představení probíhá od ledna 2015.

Značka Jaguar oslaví na IAA 2015 ve Frankfurtu výročí 80. let své bohaté historie dramatickým odhalením zcela nového Jaguaru F-PACE, který bude následně vystaven na stánku společnosti. Tento model bude historicky prvním výkonným crossoverem britského výrobce luxusních a sportovních vozů.

Kamuflované prototypy modelu F-PACE už byly několikrát k vidění při testování každodenního provozu, jízdních vlastností a ovladatelnosti například v roli doprovodných vozů týmu Sky při Tour de France. Absolvovaly čtvrt milionu mil extrémního testování v testovacích centrech JLR v Dubaji a severním Švédsku a vypořádaly se s těmi nejnáročnějšími cestami světa. Klíčovými vlastnostmi tohoto vozu jsou agilita a lehká hliníková konstrukce.

„Rok 2015 je rokem 80. výročí založení automobilky Jaguar a také rokem přerodu značky. Jako první byl uveden inovativní Jaguar XE a v těsném sledu za ním prémiový model XF, který je tahounem svého segmentu. Dnešek je pro Jaguar důležitým okamžikem, kdy představujeme náš první výkonný crossover, model F-PACE,“ řekl Kevin Stride, Jaguar Land Rover Vehicle Line Director.

Jaguar F-PACE doplní na frankfurtském autosalonu trojice nových vozů: modernizovaný Jaguar XJ pro modelový rok 2016 a zcela nový model XF, které se objeví v showroomech evropských prodejců v říjnu letošního roku, a společně s nimi luxusní Jaguar XE. Všechny detaily o Jaguaru F-PACE, včetně technických údajů a cen, budou oznámeny během novinářského dne 15. září v 10:30 na IAA 2015 ve Frankfurtu. Celosvětový prodej crossoveru Jaguaru F-PACE bude zahájen na jaře 2016.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Standox