AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.


Goodyear Dunlop Tires má nového ředitele prodeje

Zdeněk Fořt jmenován na pozici General Sales Director pro Českou republiku, Maďarsko a Slovensko ve společnosti Goodyear Dunlop Tires.

Zdeněk Fořt nastupuje do společnosti Goodyear Dunlop Tires na pozici General Sales Director a stává se současně členem CE EXCOM teamu, jenž sdružuje top management pro střední Evropu. Bude zodpovědný za strategii, rozvoj společnosti a prodej osobních, nákladních a motocyklových pneumatik na zmíněných třech trzích.

Zdeněk Fořt přichází do společnosti Goodyear Dunlop Tires s bohatými zkušenostmi v oboru prodeje a marketingu v automobilovém průmyslu. Doposud měl na starosti řízení obchodu a marketingu pro Českou republiku ve společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe. Dříve působil také ve společnosti Hyundai Motor Czech, kde 6 let zastával pozici obchodního a marketingového ředitele a 2 roky pozici generálního ředitele.

Zdeněk Fořt je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze a hovoří česky, anglicky a německy. Je ženatý a má dva syny. Ve svém volném čase rád sportuje a cestuje.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
BOSCH
BMW Group Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika