AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nová Honda HR-V

Nová Honda HR-V

Charakteristický vzhled kupé v kombinaci s robustností SUV.

Na trh přichází nová generace malého SUV Honda HR-V, která představuje jedinečnou alternativu v crossoverovém segmentu: charakteristický vzhled kupé v kombinaci s robustností SUV, prostornost a všestrannost MPV, sofistikovaná a zároveň zábavná jízdní dynamika a úsporný provoz.

Společnost Honda očekává, že 70 % nových modelů HR-V bude prodáno stávajícím majitelům konkurenčních značek, zejména modelů MPV a hatchbacků nižší střední třídy. Vzhled modelu HR-V o délce 4,3 metru má oslovit mladé lidi a dvojice bez závazků, kteří kladou důraz na moderní životní styl a design.

Profil modelu HR-V již na první pohled ztělesňuje mládí. Výrazné a odvážné linie kupé se snoubí se vzhledem robustního SUV. Vyšší a odolná konstrukce modelu HR-V (výška 1605 mm) v kombinaci s působivým vzhledem přinášejí pocit bezpečí, ochrany, důvěry a užitné hodnoty.

Nový model HR-V nabízí cestujícím špičkový vnitřní prostor a díky převratnému systému sedadel Honda Magic Seat i vysokou univerzálnost. Vnitřní prostor modelu HR-V se vyznačuje vysoce kvalitními a příjemnými materiály a vkusným designem. Konstruktérům společnosti Honda se podařilo skloubit prostornost s dojmem sportovní a těsné kabiny.

Základní verze nového modelu HR-V bude k dispozici s velmi úsporným 1,6litrovým vznětovým motorem i-DTEC o výkonu 88 kW (120 k) nebo 1,5litrovým zážehovým motorem i-VTEC o výkonu 96 kW (130 k). Oba tyto motory patří do řady Honda Earth Dreams Technology. Vznětový motor má šestistupňovou mechanickou převodovku, zatímco pro zážehový motor je v nabídce šestistupňová mechanická převodovka nebo převodovka CVT.

Nový model HR-V je součástí nastupující generace zcela nových vozů Honda, které jsou důkazem průkopnického přístupu značky k technologickým inovacím zvyšujícím spokojenost zákazníků. Prodej zcela nové modelové řady HR-V ve třech verzích bude v Evropě zahájen v polovině roku 2015.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Toplac s.r.o.
Standox
Mercedes-Benz