AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.


Interaction zahajuje další ročník celonárodní soutěže Lakýrník Cup

Přípravy vrcholí, přihlášky jsou rozeslány. Společnost Interaction, výhradní dodavatel autolaků Spies Hecker, zahajuje již osmý ročník oblíbené soutěže Lakýrník Cup.

Soutěž Lakýrník Cup mimo jiné seznamuje lakýrníky s aktuálními technickými postupy, umožňuje porovnání vlastních kvalit s ostatními soutěžícími a představuje příležitost k výměně profesních zkušeností s pracovníky z jiných lakoven v České republice. V neposlední řadě jde také o prestiž v oboru. To je výrazná motivace ke zlepšení vlastní práce.

Letos se soutěžící mohou těšit nejen na hodnotné ceny, ale také na mnoho novinek, které jsou pro ně připraveny. Na základě zvýšeného zájmu a pozitivních ohlasů se všechna základní kola budou konat, stejně jako v předchozím ročníku, formou aktivní účasti. Soutěžící změří své síly v průběhu května po celé republice. Začátkem června budou známy výsledky všech kol a jména postupujících semifinalistů.

Aktuální informace, fotografie, seznam partnerů i jména výherců z předchozích ročníků naleznete na webových stránkách soutěže www.lakyrnikcup­.cz

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.
BMW Group Česká republika
Siems & Klein