AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
BusPoint


Bridgestone B280 nabízí bezpečnou jízdu na mokré silnici

Bridgestone, největší výrobce pneumatika a gumárenských produktů na světě, představil novou univerzální pneumatiku B280 s vysokou úrovní výkonu na mokru. Novinka je nabízena ve třech oblíbených rozměrech pro malé a městské vozy.

Pneumatika B280 je zaměřena na každodenní řidiče, kteří hledají pneumatiky s dobrým poměrem cena/výkon, ale zároveň vyžadují kvalitu prémiové značky a spolehlivý výkon na mokru. Výzkumy společnosti Bridgestone konzistentně ukazují, že bezpečnost na mokru je hlavním požadavkem evropských spotřebitelů na pneumatiky. Tento faktor je nejdůležitější pro 43 % z dotazovaných řidičů (1).

Inženýři společnosti Bridgestone proto při vývoji pneumatiky B280 považovali výkon na mokru za prioritní. Tato pneumatika dosahuje ve všech třech rozměrech hodnocení B (A = nejvyšší možný a F = nejnižší) v disciplíně přilnavost na mokru, která je součástí údajů na evropském informačním štítku pro spotřebitele, což je v tomto segmentu velmi nadprůměrný výsledek.

„Pneumatika Bridgestone B280 dává svou známkou B na evropském informačním štítku každodenním řidičům malých vozů již při koupi okamžitou jistotu, že kupují prémiovou značku s velmi spolehlivou úrovní bezpečnosti na mokru,“ říká Jake Rønsholt, výkonný ředitel obchodní jednotky Consumer Business Unit společnosti Bridgestone Europe.

Bridgestone postupně uvádí pneumatiku B280 na evropské trhy v rozměrech 175/65 R 14, 185/65 R 14 a 185/65 R 15.

(1) Interní průzkum společnosti Bridgestone z roku 2013

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
auto MOTOL BENI a. s.
BMW Group Česká republika
Siems & Klein
KIA MOTORS CZECH s.r.o.