AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein


Porsche Inter Auto CZ investuje do modernizace prodejních míst Volkswagen

Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce nových vozů v České republice, investuje v roce 2015 celkem 25 mil. Kč do přestavby a modernizace prodejního místa Volkswagen v provozovně Auto Heller Ostrava.

Prostory autosalonu Volkswagen pro osobní a užitkové vozy budou nejen rozšířeny, ale rovněž modernizovány dle zásad modulárního konceptu (tzv. Facelift II). Již ve druhé polovině roku 2014 dokončila společnost Porsche Inter Auto CZ podle tohoto konceptu přestavby prodejních míst Volkswagen ve svých provozovnách Porsche Plzeň, Porsche Brno, Porsche Praha-Prosek, Porsche České Budějovice, a to v celkové hodnotě 22 mil. Kč.

„Investice do modernizace prodejních míst Volkswagen ve všech provozovnách naší sítě je pro nás důležitým krokem, jen díky tomuto vybavení můžeme našim klientům poskytovat nadále nejvyšší kvalitu prodejních i poprodejních služeb,“ sděluje Mag. Christian Lang, generální ředitel Porsche Inter Auto CZ.

Provozovna Auto Heller Ostrava získá díky rozšíření autosalonu výstavní plochu o rozloze 500 m2 pro 14 osobních a 2 užitkové vozy značky Volkswagen. Rekonstrukce podle modulárního konceptu Facelift II zahrnuje úpravu venkovní fasády a změnu primární identifikace zvenku a sekundární identifikace uvnitř. Zahájení přestavby v celkové hodnotě 25 mil. Kč je naplánováno na druhou polovinu roku 2015.

Síť provozoven Porsche Inter Auto CZ investovala do modernizace prodejních míst Volkswagen pro osobní a užitkové vozy na všech svých provozovnách v Plzni, Brně, Českých Budějovicích a na pražském Proseku 22 mil. Kč již v roce 2014. Kromě architektonických změn je cílem modernizace prodejní a servisní sítě značky Volkswagen zvýšení standardu péče o klienty ve snaze nabízet jim vše v nejvyšší možné kvalitě. Zákazníci se mohou těšit na atraktivní prostředí s přehledným uspořádáním a veškerým komfortem. V prostředí vytvářeném neutrální a funkční architekturou vystupuje přirozeně do popředí nabízený produkt a značka v nejvyšší možné míře.

Ve zcela přepracovaném interiéru návštěvníky na první pohled zaujmou nové podlahové plochy a nový moderní nábytek. Kromě toho se mění také uspořádání vystavených vozů a řada dalších detailů interiéru. Modulární koncept pro autosalony značky Volkswagen se ve všech hlediscích odlišuje od původního řešení autosalonů z roku 1999 (tzv. koncept Piazza). Minimalistické architektonické pojetí vychází z jednoduchosti kvádru, zatímco základní bílá barva stavbu vizuálně sjednocuje a odlehčuje. Dalším rysem modulárního konceptu je flexibilita, která umožňuje vytvořit objekt autosalonu „na míru“ přáním investorů včetně dispozičního řešení interiéru při zachování požadavků na „Corporate Design“ značky.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
BMW Group Česká republika