AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.


Volkswagen osobní vozy povede Daniel Harant

Novým vedoucím divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika s.r.o. bude od 22. září 2014 Daniel Harant.

Ing. Daniel Harant přichází do vedení divize Volkswagen osobní vozy ze společnosti AAA Auto, kde více než tři roky zastával pozici ředitele prodeje.

„Stát se součástí tak úspěšné, silné a obdivované značky, jako je Volkswagen, je pro mě obrovskou motivací a závazkem zároveň. Mým cílem je silnou pozici značky na českém trhu ještě více upevnit, a to nejen prostřednictvím vyšších prodejů. Stejně intenzivně se chci zaměřit i na zkvalitňování služeb zákazníkům a rozvoj prodejní sítě,“ říká Daniel Harant.

V průběhu své předchozí kariéry Daniel Harant působil v řadě vedoucích funkcí v automobilovém průmyslu. Svojí profesionální dráhu zahájil u společnosti CAC Leasing (Unicredit Leasing), poté se stal výkonným ředitelem pro značky Jaguar a Land Rover u importéra AMT Group, odkud odešel na pozici obchodního ředitele pro značky BMW a MINI u BMW Group CZ. Od roku 2011 až do současnosti zastával pozici ředitele prodeje u společnosti AAA Auto.

„Jsme rádi, že v týmu Porsche ČR můžeme uvítat profesionála s bohatými zkušenostmi v automobilovém průmyslu. Jeho hlavním úkolem bude implementovat vytyčenou dlouhodobou strategii a posilovat pozici značky Volkswagen osobní vozy na českém trhu,“ uvedl Vratislav Strašil, generální ředitel Porsche Česká republika.

Daniel Harant je absolventem podnikatelské fakulty Vysokého učení technického v Brně. Mezi jeho záliby patří běh, lyžování a golf.

Volkswagen je největším dovozcem osobních vozů do ČR. Za osm měsíců letošního roku dokázal zvýšit svůj odbyt meziročně o 21 % na 12 040 registrovaných vo­zů.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
Toplac s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.