AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Honda představuje první snímky svého nového malého SUV pro Evropu

Na Pařížském autosalonu bude představen evropský prototyp modelu HR-V. Kombinace karoserie typu kupé s univerzálností a stabilitou SUV.

Ještě před světovou premiérou, která se uskuteční příští měsíc na Pařížském autosalonu 2014, zveřejnila společnost Honda první snímky zcela nové evropské verze svého malého SUV. HR-V je novým příspěvkem společnosti Honda do rychle rostoucího segmentu malých SUV v Evropě.

Ojedinělý design karosérie nového prototypu HR-V typově vychází z kupé a jeho ostré a dynamické linie spojují elegantní karosérii se stabilním a usazeným podvozkem. Tato elegance, charakteristická pro typ kupé, nijak neomezuje praktičnost interiéru vozu.

Vzhledem ke středovému umístění palivové nádrže nabízí model HR-V jeden z nejprostornějších a nejpřizpůsobi­vějších interiérů mezi malými SUV. Díky této univerzálnosti lze sedadla Honda Magic Seats® konfigurovat v mnoha různých variantách; kromě toho lze zcela sklopit druhou řadu sedadel, a rozšířit tak nákladní prostor.

Další informace o novém evropském modelu HR-V budou zveřejněny na tiskové konferenci společnosti Honda v rámci Pařížského autosalonu 2014 ve čtvrtek 2. října.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
BOSCH