AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > LEAF elektromobilem roku 2012

LEAF elektromobilem roku 2012

Nissan Leaf byl na slavnostním večeru vyhlášen ELEKTROMOBILEM ROKU 2012.

Včera v Brně začal jubilejní 20. ročník odborné výstavy Amper, které se aktivně účastní také značka Nissan s modelem Leaf. Díky dynamickému rozvoji elektromobility a nabídce nových modelů na trhu tak pořadatel otevřel samostatnou sekci věnovanou tomuto odvětví automobilového průmyslu.

Amper 2012 – mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace – 20. ročník

Výstaviště BVV – Brno

Termín: 20.-23.3.2012

Součástí výstavních aktivit je také soutěž Elektromobil roku 2012, jejíž odborná část proběhla při veletrhu dne 20. 3. 2012 v odpoledních hodinách, kdy byly prezentovány jednotlivé vozy včetně předváděcích a testovacích jízd.

O výsledcích následně rozhodla odborná porota složená z odborníků a automobilových novinářů a vítězný model byl vyhlášen na slavnostním večeru v prostorách brněnské nové radnice.

„Včerejšího ocenění si maximálně vážíme, protože pro nás demonstruje technologickou převahu značky Nissan na poli elektromobility a současně ukazuje naše šance v tomto zatím trochu okrajovém segmentu, do kterého naplno vstoupíme příští rok. Podobné úspěchy pochopitelně podporují a zvyšují celkovou image značky a věříme, že tento pozitivní vývoj pocítíme také na dalším zájmu zákazníků\\\\\\\", říká Marek Vodička, PR a Marketing Section Manager značky Nissan.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.
Standox
BMW Group Česká republika